Gürpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü değişti

Gürpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü değişti
VAN
Yayınlama: 22.11.2023
A+
A-

Van’ın Gürpınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne getirilen Yüksel Zorlu, görevine başladı.

Muradiye İlçe Milli Eğitim Müdürü görevindeyken, Gürpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilen Yüksel Zorlu mesaiye başladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Gürpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandığını duyuran Zorlu, beraber çalıştığı personelden helallik istedi.

Zorlu, yaptığı paylaşımda, “Ayrılıklar da Sevdaya dahildir. Dört yıldır büyük bir aşkla yaptığım Muradiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden, Gürpınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandığımdan ayrılmış bulunmaktayım. Çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder helallik isterim.Rabbim hayırlı hizmetlere vesile kılsın.” ifadelerini kullandı.

YÜKSEL ZORLU KİMDİR?

1977 Erciş doğumlu. 2002 yılında Atatürk Üniversitesi Türkçe öğretmenliğinden mezun oldu. Aynı yıl Pay YİBO´da Türkçe öğretmeni olarak göreve başladı. 2008 yılında İmam Hatip Lisesinde müdür yardımcılığı, 2012 yılında Tevfik İleri İmam Hatip Lisesinde kurucu müdür, 2013 yılında Ercişli Emrah Anadolu Lisesinde müdür başyardımcısı, 2014-2019 yılları arasına Sezai Karakoç Ortaokulunda okul müdürü, 2019 yılında Erciş Cumhuriyet Ortaokulunda okul müdürü olarak görev yaptı. Yüksek lisans eğitimini Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yapan Yüksel Zorlu, Muradiye İlçe Milli Eğitim Müdürü iken Kasım 2023 tarihi itibari ile Gürpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.