Beşiktaş Çaykur Rizespor’u konuk edecek

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Beşiktaş, yarın saat 20.00’de başlayacak müsabakada Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Siyah-beyazlılar, geride kalan 34 maçta 15 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 mağlubiyet sonucu 51 puanla beşinci basamakta yer alırken, Karadeniz temsilcisi ise 14 galibiyet, 7 beraberlik, 13 yenilgiyle elde ettiği 49 puanla yedinci sırada bulunuyor.

Beşiktaş Çaykur Rizespor’u konuk edecek
Yayınlama: 02.05.2024
A+
A-

Beşiktaş, Rizespor’la ligde oynadığı son 21 lig müsabakasında mağlubiyet yüzü görmedi. Son yenilgisini 2006 yılında alan siyah-beyazlı ekip, söz konusu süreçte 15 galibiyet, 6 beraberlik elde ederken, 47 kez de gol sevinci yaşadı. Ayrıca Kartal, evindeki son 10 mücadelede de Rize ekibine kaybetmedi.

4 eksik

Beşiktaş’ta, Rizespor maçı öncesi 4 eksik bulunuyor. Sakatlıkları süren Tayfur Bingöl, Zaynutdinov ve Emrecan Terzi’nin yanı sıra geçtiğimiz hafta Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart gören Al-Musrati, yarın görev alamayacak. Demir Ege Tıknaz’ın durumu ise bugün akşam saatlerinde yapılacak son idmanın ardından belli olacak.

Semih ve Amartey sınırda

Siyah-beyazlı takımda Semih Kılıçsoy ve Daniel Amartey sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Semih ve Amartey sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak olan Corendon Alanyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

 

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.