Fransız Le Point: Erdoğan’ın zafer yürüyüşünü kim durduracak?

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılında Başkan Erdoğan’ın kutlayacak çok şeyinin olacağını yazan Le Point, Türkiye’nin tamamen bağımsız ve etkili bir aktör” olacağını belirtti.

Fransız Le Point: Erdoğan’ın zafer yürüyüşünü kim durduracak?
Yayınlama: 26.09.2023
A+
A-

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan Fransız Le Point’ten çok konuşulacak bir analiz geldi. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılında Başkan Erdoğan’ın kutlayacak çok şeyinin olacağını yazan Le Point, Türkiye’nin tamamen bağımsız ve etkili bir aktör” olacağını belirtti.

Fransız basını Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılında Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlayacak çok şeyi olacağını yazdı. “Erdoğan’ın zafer yürüyüşünü kim durduracak?” şeklinde skandal bir başlık kullanan dergi çok konuşulacak değerlendirmelerde bulundu.

TÜRKİYE KRAL PİYONLARINI İLERLETTİ

Ankara’nın bölgeyi yeniden şekillendirme arzusunda başarıyla ilerlediğini yazan dergi, Türkiye’nin Kafkasya’dan Kıbrıs’a, Libya’dan Balkanlar’a kadar kral piyonlarını ilerlettiğini ifade etti.

Fransız Le Point: Erdoğan’ın zafer yürüyüşünü kim durduracak?

Dağlık Karabağ’da Azerbaycan’ın zaferinden duydukları rahatsızlığı her fırsatta dile getiren dergi, Ermenilerin bölgede başarısız olmasının Türkiye’nin bölgesel hakimiyet projesine giden yolda yalnızca bir adım olduğu ifade edildi.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.