Vanspor’un kombine bilet fiyatları belirlendi

Vanspor’un kombine bilet fiyatları belirlendi
Yayınlama: 29.07.2023
A+
A-

Vanspor, 2023-2024 sezonu kombine biletlerinin satışa sunulacağı tarihi ve kombine fiyatlarını belirledi.
Vanspor’dan yapılan açıklamaya göre, 5 Ağustos’dan itibaren kombine fiyatları Vanspor Store’da satışa sunulacak.
Kombine biletlerinin satış tarihini açıklayan Vanspor, “Büyük Van Spor Taraftarı Şimdi Destek Zamanı! 2023-2024 sezonu kombine biletlerimiz 5 Ağustos’dan itibaren Vanspor Store’da satışa sunulacaktır” ifadelerini kullandı.


Vanspor ‘Tribünde yerini al tutkulu atmosferin parçası ol!’ sloganıyla yayımladığı mesajda; “Kırmızı Siyah renklere gönül vermiş, her koşulda Vanspor’umuzu şartsız destekleyen, içeride dışarıda her daim armanın peşinde olan taraftarımız, bu yıl satın alacağınız kombinelerle Vanspor tarihinde bir rekor kırma arzusundayız. Siz büyük Vanspor sevdalılarını takımımıza destek olmaya bekliyoruz. Sen yoksan bir eksiğiz, hem takımına hem şehrine sahip çık. Bir kombine al ve aldır.” taraftarından destek istedi.


Vanspor Futbol Kulübü’nün yeni sezonda satışa sunacağı kombine biletlerin fiyatı ise şöyle:
VIP: 15.000 TL
1982 Tribünü: 5.000 TL
Maraton Tribünü: 1.500 TL
Kale Arkası Tribün: 700 TL

2023/2024 sezonu kombine biletlerimiz 5 Ağustos dan itibaren Vanspor Store’da satışa sunulacaktır. Kırmızı Siyah renklere gönül vermiş, her koşulda Vanspor’umuzu şartsız destekleyen, içeride dışarıda her daim armanın peşinde olan taraftarımız ,bu yıl satın alacağınız kombinelerle Vanspor tarihinde bir rekor kırma arzusundayız. Siz büyük Vanspor sevdalılarını takımımıza destek olmaya bekliyoruz. Sen yoksan bir eksiğiz , hem takımına hem şehrine sahip çık. Bir kombine al ve aldır.

Kaynak: NECDET TAM

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.