Vanspor taraftar grubundan ilginç çağrı!

Yarın oynanacak olan Vanspor-Ankaraspor karşılaşması öncesi Vanspor Gölkentliler taraftar grubu, yetkililere çağrıda bulundu.

Vanspor taraftar grubundan ilginç çağrı!
VAN
Yayınlama: 16.04.2024
A+
A-

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan taraftar grubu, Ankaraspor’la oynanacak maçın kentin takımı için çok önemli olduğunu belirterek, öğrencilerin ve çalışanların maç saatinden itibaren izinli sayılması için yetkililere çağrıda bulundu.


Yapılan paylaşımda, “Çok önemli bir şampiyonluk sürecinden geçtiğimiz bu dönemlerde, çarşamba günü Ankaraspor ile oynayacağımız erteleme maçında taraftarlarımızın ve halkımızın desteğine mutlak suretle ihtiyacımız vardır. Bu bağlamda başta okullarda bulunan öğrencilerimizin, belediyelerimizde çalışan vatandaşlarımızın ve resmi kurumlarda bulunan vatandaşlarımızın maç saatinden itibaren idari izinli sayılmasını talep ediyor ve bekliyoruz. Amasız ve fakatsız kazanmamız gereken Ankaraspor karşılaşmasında bir çağrımız da futbolcularımıza; Bizi buralara kadar getiren sizin karakteriniz ve mücadelenizdir, artık sizden şampiyonluğa kadar çok daha fazlasını bekliyoruz. Siz sahada biz tribünde şampiyonluğa yürüyeceğiz” ifadeleri kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.