Vanlı İş Adamı Kandaşoğlu’ndan Vanspor için olağanüstü toplantı çağrısı!

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AcnTurk Sigorta Van Spor FK’de futbolcuların ortak bildiri hazırlayarak maddi sıkıntıların yaşandığını gündeme getirmesi üzerine Vanlı İş Adamı Zahir Kandaşoğlu harekete geçti. Kandaşoğlu, Vanspor Futbol Kulübü için destek çağrısında bulundu.

Vanlı İş Adamı Kandaşoğlu’ndan Vanspor için olağanüstü toplantı çağrısı!
VAN
Yayınlama: 14.03.2024
A+
A-

Kandaşoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Van adına çok önemli bir çağrıdır. Van’da bulunan tüm siyasi partilere, STK’lar ve tüm Belediye Başkan Adaylarına, derneklere, kanaat önderlerine, tüm iş insanlarına, en önemlisi il dışında Van’ın ismini taşıyan STK’lara, Vanlı zengin iş adamlarına ve yetkili mercilere sesleniyorum.
Şampiyonluk yolunda olan Vanspor futbolcuları dün maddi yönde ortak basın açıklaması yapmışlar. Bu açıklama çok önemli ve manidardır. Çok açık ve nettir. Çözüm bulamazsanız bizler de istediğimiz gibi bir oyun ortaya koyamayabiliriz. O nedenle çok önemli. Yukarda isimlerini yazdığım tüm mercilerle acilen olağanüstü bir toplantı zorunluluğu hasıl olmuştur. Hem de çok acele etmek gerekir. Yoksa çok yazık olacak. Yıllardır şampiyonluk bekliyoruz. Sezonun sonuna kadar ortalama 15-20 milyona kurban edilmemeli. Koskoca 7 bin yıllık tarihe sahip bir ile çok ayıp olacak” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.