Van Dernekler Federasyonu’ndan Büyükşehir Belediyesine ziyaret

Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan ve Eş Başkan Neslihan Şedal’e ziyaretler sürüyor.  Van Dernekler Federasyonu (VANFED) Genel Başkanı Mehmet Fatih Yağız ve yönetim kurulu üyeleri Eş Başkanları belediye binasında ziyaret ederek plaket takdim etti.

Van Dernekler Federasyonu’ndan Büyükşehir Belediyesine ziyaret
VAN
Yayınlama: 08.05.2024
A+
A-

Belediye Eş Başkanlarına yeni görevlerinde başarılar dileyen Van Dernekler Federasyonu yönetimi, yaptıkları çalışmalarla ilgili de Zeydan ve Şedal’e bilgi verdi.

Başkan Abdullah Zeydan yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Bizler STK ve demokratik kitle örgütlerine, meclise ve kent konseyine çok önem veren bir anlayışa sahibiz. Biriken bunca tahribatı ve bu derin yaraları ortak akılla çözebileceğimize inanıyoruz. Yine sizler gibi halkını kentini düşünen bütün derneklerle birlikte büyük bir dayanışma içerisinde olacağız. Yine kentimizi nasıl daha iyi kalkındıracağımızı sizler gibi tecrübeli, birikimli Türkiye’nin öbür yakasında da yatırım ve üretimleri yakından takip eden, özellikle buradaki genç işsizliği ortadan kaldırabilecek. Üretimi ve istihdamı geliştirebilecek, öneriler de bizim için önemlidir. Bizler de ilk fırsatta Eş Başkanımızla birlikte sizleri ziyaret edeceğiz. Orada yaşayan tüm hemşehrilerimize selamlarımızı iletiyor, sizleri burada görmekten dolayı çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yapılan ziyaretin kendileri için anlamlı olduğunu ifade eden Eş Başkan Neslihan Şedal ise “Toplumsal sorunları kendine dert edinmiş tüm kesimlerin ziyareti, desteği ve dayanışması bizler için önemlidir. Bu dayanışmanın devam etmesi anlamlı ve önemlidir. Hepimizin buna ihtiyacı var. Bizler de anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gerçekten halkımız çok ciddi bir emek ortaya koydu. Bizler de bu emeğin karşılığını verebilmek için gece gündüz demeden elimizden geleni yapacağız. Halkımıza hizmet edeceğiz. Bunu da ortak akıl ve dayanışma ile yürüteceğiz. Bizler demokratik, ekolojik en önemlisi de kadın özgürlükçü bir gelenekten geliyoruz. Bu dayanışmayı büyüttüğünüz için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

İstanbul’da yaptıkları faaliyetlere değinen Van Dernekler Federasyonu (VANFED) Genel Başkanı Mehmet Fatih Yağız ise Eş Başkanları Ekim ayında düzenleyecekleri Van tanıtım günleri etkinliğine davet etti.

Kaynak: BÜLTEN VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.