Tenis turnuvası Selçuk Kılıç kazandı.

Tenis turnuvası Selçuk Kılıç kazandı.
Yayınlama: 28.08.2023
A+
A-

Kozan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Tenis Turnuvasında final maçı ile son buldu.

Kozan Belediyesi ile Kozan İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla 15-29 Ağustos 2023 tarihleri arasında Tenis Turnuvası başlatıldı. Turnuva yarı finalinde Tamer Yıldırım ve Selçuk Kaya ile Mehmet Kütük ve Muhsin Sarı eşleşti. Yarı final maçında oyuncular kıyasıya mücadele verirken rakibini yenen Selçuk Kılıç ilk finalist oldu. İkinci yarı finalist ise rakibi Muhsin Sarı’yı yenen Mehmet Kütük oldu.

14 Tenisçinin katılmış olduğu turnuvada final maçı Mehmet Kütük ile Selçuk Kılıç arasında oynandı. Kozan Belediyesi spor tesislerinde düzenlenen tenis turnuvasında zorlu mücadele neticesinde kazanan Selçuk Kılıç oldu.

Her geçen gün müsabakalara olan ilgi ve alakalardan talebin arttığını taraftarın heyecanı ile belirtiliyor. Talebin artmış olması sebebiyle ilerleyen günlerde Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan “Gençlerimiz için elimizi taşın altına koyarak gerekeni yapacağız. Çalışmalarımızı yapıyoruz en kısa zaman da beklenen sahaya Kozanımız kavuşacaktır. Bizler üstümüze düşeni yaparak onları sevdikleri dallara yönlendiriyoruz. Kozan’ımız son zamanlarda her spor dalında başarılar elde etmeye devam ediyor. Azra Nur Çetin kızımız da şehrimize üçüncü olarak dönerek bizleri sevindirdi. Hocamız Fatih Öztürk’e teşekkür ederiz. Bizler için büyük onur Kozan Belediyesi olarak sporsal konu da çok ilgili davranıyoruz. Zafer Turnuvasını düzenledik final oynandı ve kazanan arkadaşımızı tebrik ediyoruz” dedi.

Madalya sahiplerine 30 Ağustos Zafer Bayramında gerçekleşecek tören ile birlikte teslim edilecek.

Tenis turnuvası Selçuk Kılıç kazandı.

*İHA*

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.