Süper Lig’de Konyaaltı fırtınası

Süper Lig’de Konyaaltı fırtınası
Yayınlama: 24.10.2023
A+
A-

Konyaaltı Belediyesi SK Kadın Hentbol Takımı, Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş ekibini 24-33’lük skorla yenerek Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde namağlup unvanını korudu.

Konyaaltı Belediyesi SK Kadın Hentbol Takımı, Süper Lig’de yoluna kayıpsız devam ediyor. Deplasmanda Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş ile karşılaşan Mavi Kelebekler, ilk dakikalarından itibaren maça ağırlığını koydu. Baskılı bir oyunla başlayan Konyaaltı, hem savunmada hem de hücumda istediği oyunu sergileyerek ilk yarıyı 7-20’lik skorla kapattı. İkinci yarıda da skor farkını koruyan Konyaaltı ekibi, maçın ilerleyen dakikalarında baskısını azaltsa da maçı 24-33 kazandı. Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de ikinci olan Konyaaltı’nda bu yıl hedef şampiyon olmak. Yaptığı transferler ile Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde bileği bükülemeyen Türkiye’nin ilk Avrupa Şampiyonu Mavi Kelebekler, Avrupa’da da yoluna devam ediyor. Mavi Kelebekler’in EHF Kadınlar Avrupa Kupası üçüncü tur rakibi ise İspanyol ekibi KH-7 BM. Granollers oldu.

“Artık tecrübeliyiz”

Tecrübeli ve birbiriyle uyum sağlayan oyuncuları olduğunu ifade eden Başantrenör Birol Ünsal, sporcularını tebrik etti. Hücumdan sonra takımın geri dönüşünün de artık daha hızlı olduğunu kaydeden Ünsal, “Her yıl üzerine koyarak ilerledik. Takımımız şimdi daha güçlü. Oyununu rakibe kabul ettiren ve maçı istediği gibi yönlendiren tecrübeli oyunculardan oluşan bir takımız. Çözmemiz gereken bazı noktalar olsa da genel olarak oyundan ve skordan memnunum” diye konuştu.

Süper Lig’de Konyaaltı fırtınası

*İHA*

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.