Siyasilerden Süper Kupa ile ilgili peş peşe paylaşımlar! AK Parti’den ilk açıklama

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa maçının ertelenmesiyle ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten paylaşım geldi.

Siyasilerden Süper Kupa ile ilgili peş peşe paylaşımlar! AK Parti’den ilk açıklama
Yayınlama: 30.12.2023
A+
A-

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçı yaşanan krizin ardından iptal edildi. Birçok kesimden yaşanan gelişmeler sonrasında destek için Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerinin yer aldığı fotoğraflarla paylaşımlar yapıldı.

Siyasilerden ilk açıklamalar geldi. AK Parti sözcüsü Ömer Çelik de sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu.

“ATATÜRK KONUSUNDA HASSASİYET GÖSTEREN TÜM VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Çelik paylaşımında “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ülkemizin kurucu lideri ve ortak değeridir. Atatürk konusunda hassasiyet gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ülkemizin kurucu lideri ve ortak değeridir. Atatürk konusunda hassasiyet gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. pic.twitter.com/QEUpsBulOi

— Ömer Çelik (@omerrcelik) December 29, 2023

“ATATÜRK, ÜLKEMİZİN ORTAK VE BİRLEŞTİRİCİ DEĞERİDİR”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından ertelenen final ile ilgili paylaşımda bulundu. Yerlikaya, “Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ülkemizin ortak ve birleştirici değeridir.” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ülkemizin ortak ve birleştirici değeridir. pic.twitter.com/kdvInamZjd

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) December 29, 2023

“ATATÜRK’Ü PROVOKASYONLARINA ALET ETMEYE ÇALIŞANALARIN TUZAĞINA DÜŞMEYELİM”

AK Parti İstanbul Milletvekili Hulki Cevizoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Atatürk’ü provokasyonlarına alet etmeye çalışanların tuzağına düşmeden ilkelerine sahip çıkalım.” dedi.

Atatürk’ü provokasyonlarına alet etmeye çalışanların tuzağına düşmeden ilkelerine sahip çıkalım. pic.twitter.com/rHlEwZbN47

— Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu (@mhulkicevizoglu) December 29, 2023

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.