Öğretmenler Günü 30 bin fitte kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek programa katılmak üzere THY uçağıyla seyahat eden 81 ilden gelen temsilci öğretmenler, 30 bin fitte Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Öğretmenler Günü 30 bin fitte kutlandı
Yayınlama: 25.11.2023
A+
A-

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in mahiyetinde VIP’ten THY’ye ait uçağa geçen 81 ilden gelen öğretmenler, kabin ekibi tarafından karşılandı. 
 
THY uçuş ekibi, uçak havalandıktan sonra Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve beraberindeki 81 ilden gelen öğretmenlere özel anons yaptı. 
 
Uçağın kaptan pilotu Gökhan Civelek, yaptığı anonsta “81 ili temsilen gelen öğretmenlerimiz bugün Anadolu Jet uçağımızda bizimle birlikteler. Hoş geldiniz Sayın Bakanımız Yusuf Tekin ve değerli öğretmenlerimiz. Bizleri hayata hazırlayan, bize öğreten ve aile gibi kucaklayan öğretmenlerimize göstermiş olduğunuz sonsuz sabır, inanç ve hoşgörü için teşekkür ederiz. Gösterdiğiniz o inanç, bugünkü başarılarımızda bizler için en büyük motivasyon kaynağımız olmuştur. 24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.” ifadelerini kullandı. Öğretmenler Günü 30 bin fitte kutlandı

 
Uçaktaki öğretmenler, anonsun ardından Gaziantep temsilcisi Müzik Öğretmeni Ceylan Balcı’nın seslendirdiği türkülere eşlik ederek tempo tuttular. 
 
Öğretmen Marşı’nı da söyleyen öğretmenler Balcı’nın seslendirdiği “Mektebin Bacaları” ve “Yeşil Ördek” türkülerini söylediler. 
 
Bugün akşam saatlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilecek öğretmenler, 24 Kasım etkinlikleri kapsamında tarihî, kültürel ve sanatsal etkinliklerin düzenleneceği özel programla 24 ve 25 Kasım’da İstanbul’da ağırlanacak.
 
İstanbul’daki özel programda öğretmenler; Topkapı Sarayı Müzesi, Ayasofya Camisi, Sultanahmet Meydanı, İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi gibi İstanbul’un tarihî, kültürel ve doğal alanlarını ziyaret edecek.
Öğretmenler Günü 30 bin fitte kutlandı

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.