Konaklama sektörünün profesyonelleri Girit’te buluştu

Turizm, konaklama sektörünün profesyonelleri İstanbul’dan sonra şimdi de Girit’te bir araya geldi.

Konaklama sektörünün profesyonelleri Girit’te buluştu
Yayınlama: 13.11.2023
A+
A-

Konaklama sektöründe “lüksün Oscar’ı” olarak adlandırılan, geçtiğimiz yıl da İstanbul’da düzenlenen Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards’ın (SSLHLA) töreni, 11. yıldönümünde 28 Ekim’de Wyndham Grand Mirabello Bay’de gerçekleştirildi. 16 ülkeden iş insanının katıldığı etkinlikte lüks konaklama sektöründen 50’den fazla profesyonel ödül aldı. 

“TÜM KAZANANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards organizasyonunun Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucusu Khalil El-Mouelhy, ödül törenine ilişkin düşüncelerini şu sözlerle aktardı: “Tüm kazananlara bu geceyi yıldızlarla geçidine dönüştürdükleri için teşekkür ediyoruz. Konaklama sektörü, son dönemde yeniden toparlandı. Kazananlarımızın başarılarını Wyndham Grand Mirabello Bay’de kutlayabilmekten büyük mutluluk duyduk.”

Türkiye’den katılan ve ödül alan önemli işletmeler arasında Lazzoni Hotel, bulunuyor. Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar’ın bizzat ödülü aldığı gecede Türk otellerinin yerli marka olarak yurt dışında ciddi bir ilgi gördüğünü bunun Lazzoni Hotelin uluslararası 3. ödülü olduğunu iletti.

Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards’tan edinilen bilgilere göre ödül töreninin sunuculuğunu Lisa Sophie Thoma üstlendi. Tanınmış iş insanlarından Belgin Aksoy, sağlık ve zindeliğin küresel çapta teşvik edilmesine yaptığı katkılardan dolayı “Sağlık ve Esenliğin Öncüsü” ödülüne layık görüldü. Transcorp Hotels Plc’nin CEO’su Dupe Olusola da ”Yılın CEO’su” ödülünü kazandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.