Kazada ağır yaralanan şahıs yaşam savaşını kaybetti

Kazada ağır yaralanan şahıs yaşam savaşını kaybetti
Yayınlama: 12.07.2023
A+
A-

Manisa’nın Kula ilçesinde aynı yönde seyreden tıra arkadan çarpan otomobilde ağır yaralanan Mahpus Özkurt, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Aynı kazada yaralanan diğer 4 kişinin de Salihli’deki çeşitli hastanelerde tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaza, dün saat 17.00 sıralarında İzmir-Ankara D300 karayolu Kovukdere rampalarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İzmir’den Uşak istikametine doğru seyir halinde olan Hamit Vural idaresindeki 34 LS 9972 plakalı otomobil, aynı yönde seyreden Abdülgani Acar idaresindeki 27 GE 422 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle sürücü Hamit Vural ve yolcu olarak bulunan Ferit Babahan, Veysi Bayraktar ve Bekir Sarıkaya yaralanırken, Mahpus Özkurt ise ağır yaralandı. Sıkıştıkları yerden itfaiye ekiplerince çıkarılan ve ilk müdahalelerin ardından Salihli’deki çeşitli hastanelere sevk edilen yaralılar tedavi altına alındı.

Kazada aldığı darbelerle ağır yaralanan ve Salihli’deki özel bir hastaneye kaldırılan Mahpus Özkurt, burada doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti. Kazada yaralanan diğer 4 kişinin de Salihli’deki çeşitli hastanelerde tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kazada ağır yaralanan şahıs yaşam savaşını kaybetti

*İHA*

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.