Gürpınar’ın yeni Kaymakamı belli oldu

Gürpınar’ın yeni Kaymakamı belli oldu
Yayınlama: 24.08.2023
A+
A-

Gürpınar Kaymakamlığına Yasin Erdem Atandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren kararnameyle Gürpınar Kaymakamlığı’na Erzurum Köprüköy kaymakamı Yasin Erdem atanırken Gürpınar Kaymakamı Fatih Kayabaşı ise Samsun Alaçam Kaymakamlığına atandı.

GÜRPINAR KAYMAKAMI YASİN ERDEM KİMDİR?
1992 yılında Muş ilinde doğdu. Aslen Kafkas göçmenidir. İlköğrenim ve Lise öğrenimini Bursa’da tamamladı. Erdem Lisans eğitimini Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı.
Yasin Erdem 2018 yılında Yalova Valiliği’nde 106. Dönem Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. Yalova Valiliği’nde İl stajını tamamladıktan sonra sırasıyla; Tekirdağ-Ergene ve Ankara-Kızılcahamam ilçelerinde Kaymakam Refikliği stajını, Eskişehir-Mihalgazi ve Giresun-Yağlıdere ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulunmuştur. Daha sonra, İngiltere Manchester Metropolitan University’de yurtdışı stajını yerine getirdi. Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Karabük Yenice Kaymakamlığına atanmıştır. Son olarak 12/08/2022 tarihli İçişleri Bakanlığı Onayıyla Köprüköy Kaymakamlığına atanmıştır. Kaymakam Erdem, ilçedeki görevine 26/08/2022 tarihinde başlamıştır. Erdem, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın atama kararıyla, Gürpınar Kaymakamı olarak atandı.

Kaynak: CEBRAİL TEMUR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.