Bakan Yardımcısı Yelkenci Van’da öğretmenlerle bir araya geldi 

‘Van Öğretmen Akademileri”, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci’nin “Türkiye Yüzyılında Öğretmen” konulu dersle başladı. 

Bakan Yardımcısı Yelkenci Van’da öğretmenlerle bir araya geldi 
VAN
Yayınlama: 29.02.2024
A+
A-

”Van Öğretmen Akademileri”, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci’nin Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli konferans salonunda “Türkiye Yüzyılında Öğretmen” konulu verdiği ilk dersle başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan program, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras ve Van Valisi Ozan Balcı’nın konuşmalarıyla başladı.

Programda, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci ”Türkiye Yüzyılında Öğretmen” konulu ders verdi.

Milli Eğitim Bakanlığı öncülüğünde kurulan, Van İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülecek olan ”Van Öğretmen Akademileri” öğretmen ve yöneticilerin gereksinim duyacakları birikim ve deneyimlerini geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Van Öğretmen Akademilerinde; edebiyat, sanat, şehir ve kültür, yönetici, sosyal bilimler, müzik, Türk-İslam düşüncesi ve bilimi başlıklarında 6 akademi bulunmaktadır.

Öğretmenler, https://vanakademi.meb.gov.tr adresinden gönüllülük esasına göre katılım sağlayabilecek. Öğretmenler, alanlarında uzman kişilerden ve şehrin müstesna mekânlarında eğitim alma fırsatı yakalayacabilecek.

Programa, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci’nin yanı sıra, Vali Ozan Balcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras, il protokolü, il – ilçe yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.