Aday Adayı Veysel Ürüm: Van’ın bütün sorunlarını ve çözüm yollarını biliyoruz

Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan İş Adamı Veysel Ürüm, “Van’ın bütün sorunlarını ve çözüm yollarını biliyoruz” açıklamasında bulundu.

Aday Adayı Veysel Ürüm: Van’ın bütün sorunlarını ve çözüm yollarını biliyoruz
VAN
Yayınlama: 25.11.2023
A+
A-

Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan İş Adamı Veysel Ürüm, Van’ın kronikleşmiş ve acil çözüm bekleyen sorunlarının farkında olduğunu ve belediye başkanı olması halinde bütün sorunları çözebileceğini söyledi.
Van’ın ulusal ve yerel basını ile kahvaltıda bir araya gelen Veysel Ürüm, büyükşehir belediye başkanlığı için iddialı olduğunu söyledi. Kentin sorunlarına değinen Ürüm, Van halkı ile birlikte bütün bu sorunların üstesinden kolayca gelebileceklerini dile getirdi.
Ürüm; Büyükşehir Belediyesi aday adaylığı başvurusunu, 2002 yılından beri parti üyesi olmakla onur duyduğu Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı olarak yaptığını belirtti.

“BİZ MEMLEKETİMİZİ BİLİYORUZ”
Belediyeciliğin, temelinde insan faktörünün olması gereken bir yapı olduğuna dikkat çeken Ürüm, şunları söyledi:
“Biz de memleketimizi biliyoruz. Bir Vanlı olarak memleketimizin eksikliklerini biliyoruz. Öncelikli sorunlarını biliyoruz. Yapılması gerekenleri biliyoruz. Bu sorunları bildiğimiz gibi çözümlerini de Allah’ın izni ile biliyoruz. Bu anlamda Allah nasip ederse aday adaylığı sürecimiz başladı. Aday olduğumuz takdirde de geçmişte yaşanan sorunların tamamını çözeceğiz. Öncelikli hedeflerimiz var. Biz gençliğimize, Van’ın diğer sorunlarına; trafik, imar, alt yapı, çevre yolu, sahil yolu, stadı, terminali gibi bütün bu sorunların hepsinin farkındayız. Bunlarla ilgili çözüm yollarımız da bellidir. Yaklaşık 1 yıldır üzerinde çalıştığımız bir çalışmamız var. Van ile alakalı yapılacak 200 maddelik projelerimiz var. Biz bunların hepsini Allah’ın izni ile halkın katılımı ile beraber bütün bu sorunların üstesinden geleceğiz. Bizim plan ve projelerimiz en ince ayrıntısına kadar hazırlanmış, bu yolu da nasıl yürüyeceğimizi bilen insanlarız. Bununla ilgili ekiplerimiz de hazırdır. Allah izin verirse bu göreve geldiğimiz anda dört dörtlük memleketimizi yaşanabilir, daha vizyoner ve güzel bir şehir olması için büyük bir mücadeleyi hep beraber vereceğiz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.