Yüksek Mühendis Görünüş, belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

Yüksek Mühendis Görünüş, belediye başkan aday adaylığını açıkladı.
VAN
Yayınlama: 23.08.2023
A+
A-

Van’da ve birçok ilde çeşitli projelerde yer alan İnşaat Yüksek Mühendisi Faruk Görünüş 2024’te yapılacak yerel seçimlerinde Ak Parti’den Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.


Bir otelde ildeki yerel ve ulusal basınla bir araya gelen Görünüş, Van’ın acil çözülmesi gereken sorunlarının olduğunu, bütün bu sıkıntılarının çözümü için gerekli teknik donanım ve birikimin kendisinde olduğunu söyledi.
Kentte hâlihazırda çözülmeyi bekleyen birçok sorun olduğunun altını çizen Görünüş, bu sorunların ancak teknik bilgisi olan bir kadro ile çözüleceğine dikkat çekti.


Van depreminde aktif görev alan ve ilde sivil toplum örgütlerinde faaliyet yürüten Görünüş, 6 Şubat depreminde hasar alan illerde çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.


“Amacımız Van’a hizmettir”
Kentin ihtiyacı olan afet yönetimi, su yönetimi, alt yapı, ulaşım ve turizm alanlarındaki projelerini anlatan ve belediye başkanı olduğunda kuracağı sağlam bir ekiple bu projeleri tek tek hayata geçireceklerini belirten Görünüş, amaçlarının yalnızca Van’a hizmet olduğunu dile getirdi.

Belediyenin işleyişini çok iyi bildiğini ifade eden Görünüş, şunları söyledi:
“Ben tüm belediye mevzuatını ve standartları bilen biriyim. Bun işe teknik olarak girmek istiyorum. Bu kente gerçekten hizmet edeceğime inanıyorum ve bu konuda kendime çok güveniyorum. Başarılı olacağıma inanıyorum. Van’ın çözülmeyi bekleyen birçok sorunu var ve bunların çözümü için gerekli bütün adımları atacağız.”
Program, soru cevap faslından sonra sona erdi.

 

Kaynak: CEBRAİL TEMUR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.