Yeniden Refah Partisi 56 başkan adayını daha açıkladı… Davut Güloğlu sürprizi

Yeniden Refah Partisi, 1’i büyükşehir, 2’si il ve 53’ü ilçe olmak üzere 56 belediye başkan adayını açıkladı. Sanatçı Davut Güloğlu, Düzce belediye başkan adayı oldu.

Yeniden Refah Partisi 56 başkan adayını daha açıkladı… Davut Güloğlu sürprizi
Yayınlama: 19.01.2024
A+
A-

Partiden yapılan açıklamaya göre, genel merkezde, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın katılımıyla aday tanıtım programı düzenlendi.

Programda, 1’i büyükşehir, 2’si il ve 53’ü ilçe olmak üzere 56 belediye başkan adayı açıklandı. Böylece 10’u büyükşehir 10’u il belediye başkanı olmak üzere 309 aday açıklanmış oldu.

Yeniden Refah Partisi 56 başkan adayını daha açıkladı... Davut Güloğlu sürprizi

SANATÇI DAVUT GÜLOĞLU DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI ADAYI

Partinin Genel Başkan Kültür Sanat Danışmanı, sanatçı Davut Güloğlu’nun Düzce belediye başkanı adayı olarak açıklandığı programda, partinin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Melih Tatlıcı oldu. Osmaniye’de ise Adem Demir belediye başkanı adayı gösterildi.

Yeniden Refah Partisi 56 başkan adayını daha açıkladı... Davut Güloğlu sürprizi

GÜLOĞLU’NDAN İLK PAYLAŞIM

Güloğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

Genel Başkanımız Fatih Erbakan ile beraber Milli Görüş bayrağının tek temsilcisi Yeniden Refah Partimizin Ahlaklı Belediyecilik anlayışını Düzce’ye taşımak için yola çıkıyoruz.

Genel Başkanımız Dr. @erbakanfatih ile beraber Milli Görüş bayrağının tek temsilcisi Yeniden Refah Partimizin Ahlaklı Belediyecilik anlayışını Düzce’ye taşımak için yola çıkıyoruz.

Akademisyenlerimizin hazırladığı projeler ve Milli Görüş kadrolarıyla eskiyi yıkmaya değil;… pic.twitter.com/feKrjHwKxk

— Davut Güloğlu (@gulogludavut) January 18, 2024

Akademisyenlerimizin hazırladığı projeler ve Milli Görüş kadrolarıyla eskiyi yıkmaya değil; eskiyi güzelleştirmeye geliyoruz.

Düşmanlık etmek için değil, sevgi göstermek için geliyoruz.Kazanmak için değil Şehirlerimize Sahip Çıkmak için geliyoruz.

#DüzceninRefahıİçin “Şehrine Sahip Çık” diyoruz. Düzce’mizde işi ehline teslim edeceğimiz bir yönetim anlayışı ve tasarruf tedbirlerimizle birlikte vatandaşımızın sırtında değil yanında olacağımızı ve 94 ruhuyla yeniden tüm ihtiyaçlara koşacağımızı ilan ediyorum.

Düzce’miz için omuz verecek olan ve ihtiyaçlarına çözüm üreten tüm vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır.

Düzceli hemşehrilerimize karşı; Patronu değil, evladı olacağız. Engel değil, destek olacağız. Alan değil, veren olacağız. Gruplaşmayacak, bir bütün olacağız.

Hep birlikte Düzce için çalışacak, Düzce için refah vakti diyeceğiz !

Allah çıktığımız yolda muvaffakiyetler nasip eylesin. Hayırlı olsun.

Kaynak: haber7

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.