Vanspor’dan misilleme: 1461 Trabzon taraftarları alınmayacak!

TFF 2. Lig Play-Off  yarı final rövanş maçında AcnTurk Sigorta Van Spor FK ile 1461 Trabzon FK karşı karşıya gelecek. Alınan karar doğrultusunda maça konuk ekip taraftarlarının alınmayacak.

Vanspor’dan misilleme: 1461 Trabzon taraftarları alınmayacak!
VAN
Yayınlama: 24.05.2024
A+
A-

Finale çıkacak takımı belirleyecek maçta AcnTurk Sigorta Van Spor FK ile 1461 Trabzon FK, 27 Mayıs Pazartesi günü Van’da karşılaşacak.

İlk maçta 1461 Trabzon FK, kendi saha ve seyircisi önünde AcnTurk Sigorta Van Spor FK’yi 2 – 0 mağlup etmiş ve avantajı ele geçirmişti.

Van İl Spor Güvenlik Kurulu, konuk ekip taraftarlarına ilişkin karar aldı. Kararı Van Spor FK, resmi hesaplarından duyurdu. Alınan karara göre 1461 Trabzon FK taraftarları karşılaşmaya alınmayacak ve misafir takım taraftarları için ayrılan tribün de Van Spor FK taraftarlarına açılacak.

maç bilet fiyatlarında da güncelleme yapan Vanspor, maraton tribünü bilet fiyatını 50, kale arkası bilet fiyatını ise 25 TL’ye indirdi.

22 Mayıs tarihinde Trabzon’da oynanan ilk maçta da Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu kararı ile maça Van Spor FK taraftarları alınmamıştı.

Kaynak: HABER GÜRPINAR-CEBRAİL TEMUR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.