Vanlı Yazar Albert Yetkin minik okurlarıyla buluştu

Van’da uzun yıllardır aktif olarak yazarlık mesleğini sürdüren Hikmetullah (Albert) Yetkin, Van’da minik okurlarıyla bir araya geldi.

Vanlı Yazar Albert Yetkin minik okurlarıyla buluştu
VAN
Yayınlama: 09.05.2024
A+
A-

Yazar Albert Yetkin Van Ticaret ve Sanayi Odası’nda (VAN TSO) Tina ile Boncuk kitabının imza ve söyleşi gününü düzenledi. Söyleşiye; Van Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Erkan Atacan, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.


“7. SINIFTAN BERİ KİTAP YAZIYORUM”

Tina ile Boncuk kitabı hakkında Gürpınar Haber’e konuşan Yetkin, “Yaklaşık 7. sınıftan beri kitap yazıyorum.13. eserim olan Tina ile Boncuk kitabının bugün Van ilinde söyleşi ve imza gününe katılım sağlıyoruz. Şuan 200’e aşkın davetlimiz var salonda. Tina ile Boncuk kitabı, çocukların büyüyüp gelişmesi için etken yaratacak ve çocukların daha iyi gelişip eğitimine yardımcı olacak bir kitap. Tina ile Boncuk kitabında birçok maceralar var. Bu maceraları yaşamak için de Tina ile Boncuk’un kahramanıyla bir arada okumalarını isteriz. Bu kitap 1. sınıf ve 4. sınıfta eğitim gören çocuklara hitap ediyor. Tina ile Boncuk’un 3’üncü baskısına girdik. Türkiye geneli dağıtımı gerçekleştiriliyor ve Türkiye’nin birçok ilinde satışı devam ediyor. Herhangi bir olumsuz eleştiri almadık. Herkes olumlu yaklaştı. Öğretmenlerinde tavsiye ettiği bir kitap. Katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


“EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ”

Söyleşide konuşan Van Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Erkan Atacan da; “Bugün yazarımız Albert Yetkin’in Tina ile Boncuk çocuk kitabının söyleşi ve imza gününe ev sahipliği yapıyoruz. Böyle bir ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Oda olarak bu tür kültür ve sanat etkinliklerine destek veriyor ve ev sahipliği yapıyoruz. Bu aşamada desteklerimiz ve katkılarımız devam edecek. Bu etkinliğin güzel geçmesini temenni ediyorum. Sizleri de burada görmekten çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Hoş geldiniz. Sefa getirdiniz” dedi.
Etkinlik yazar Albert Yetkin’in minik öğrencilere imzalı kitabını hediye etmesiyle sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.