Van’da TOGG heyecanı

Tanıtım çalışmaları kapsamında Van’a getirilen
Türkiye’nin yerli otomobili TOGG T10X, Vanlılar tarafından büyük bir heyecanla karşılandı Van Valiliği bahçesinde sergilenen araç kısa sürede birçok kişi tarafından ziyaret edildi.

Van’da TOGG heyecanı
Yayınlama: 26.05.2023
A+
A-

HABER: CEBRAİL TEMUR

TOGG T10X’e binip inceledikten sonra açıklama yapan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, “TOGG hepimize hayırlı olsun. Bugün mutlu, güzel bir gün için bir araya geldik. TOGG’umuz geldi.Van’ımız adına TOGG’un tanıtımı için buradayız. Güzel bir araba olmuş, emeği geçen bütün herkese canı gönülden, kalpten, yürekten teşekkür ediyorum. Ustalarımıza işçilerimize, tasarımcılarımıza, mimarlarımıza, mühendislerimize Türkiye adına yüz akı bir proje.Ülkemizin medarıiftiharı projelerinden biri olmuş. Türkiye’mizin, Türk milletinin medarıiftiharı projelerini, başarılarını beraber görmekte olup, büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu aracımız burada kalacak, halkımız ziyaret edebilir.
Bu vesileyle hepinize tekrardan hoş geldiniz diyorum. TOGG’umuzun Türkiye’mize, Türk milletine, Van’ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum” dedi.

TOGG T10X’i ziyaret eden vatandaşlar ise arabayı çok beğendiklerini ve ülke olarak böyle güzel ve teknolojik bir araca sahip olduğumuz için gurur duymamız gerektiğini ifade ettiler. 
Yerli otomobil TOGG T10X, Van Valiliği Bahçesinde saat 17:00’ye kadar ziyaret edilebilecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.