Van’da çıkan yangın paniğe neden oldu

Van’ın İpekyolu ilçesinde bir binada çıkan yangın mahalle sakinlerini korkuttu. Van’ın İpekyolu İlçesi Hafiziye Mahallesi Kazımbey 6’ıncı Sokak’ta bulunan 7 katlı bir binada sabah saatlerinde yangın...

Van’da çıkan yangın paniğe neden oldu
VAN
Yayınlama: 16.01.2024
A+
A-

Van’ın İpekyolu ilçesinde bir binada çıkan yangın mahalle sakinlerini korkuttu.

Van’ın İpekyolu İlçesi Hafiziye Mahallesi Kazımbey 6’ıncı Sokak’ta bulunan 7 katlı bir binada sabah saatlerinde yangın çıktı. Yangının çıkmasıyla kısa sürede binayı saran duman üst katta bulunan apartman sakinlerinin mahsur kalmasına neden oldu. Binanın üçüncü katında çıkan yangına ilk etapta vatandaşlar müdahale etti. Daha sonra olay yerine gelen itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınan yangında, herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadı.

Yaklaşık 2 saat süren yangın söndürme çalışmasının ardından üst katlarda bulunan vatandaşlar tahliye edilirken, dumandan etkilenen vatandaşlara ise olay yerinde bulunan sağlık personelleri tarafından müdahale edildi.

Maddi hasara neden olan yangının çıkış nedeninin itfaiye ekipleri tarafından yapılacak incelemelerin ardından belli olacağı ifade edildi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.