Van Valiliği tarafından binlerce harita basıldı

Van’da Van Valiliği tarafından öğrenci ve öğretmenler için 700 bin harita bastırıldı. Bastırılan haritaların dağıtım töreni düzenlendi.

Van Valiliği tarafından binlerce harita basıldı
VAN
Yayınlama: 17.04.2024
A+
A-

Van’daki anaokulu, ilkokul, ortaokul, liselerdeki öğrenciler ve öğretmenler için Dünya ve Türkiye fiziki ve siyasi haritası bastırıldı.
Harita dağıtım töreninde konuşan Van Valisi Ozan Balcı, “Eğitim adına çok güzel işler yapıyoruz. İlimize 4 milyona yakın kitap kazandırdık. Türkiye’de bu anlamda ilk sıradayız. Öğrenciler hayallerini gerçekleştirmek için kitap okumalı. Ayrıca, http://kitapvan.gov.tr adresinden kitap talep eden öğrencilerimizin adreslerine kadar kitaplar ulaştırılıyor. Şimdi güzel bir işe daha imza attık. 700 bin Dünya ve Türkiye fiziki ve siyasi haritası bastırdık. Çünkü harita bilgisi öğrencilerimiz için çok önemli. Çocuklarımızın eğitim hayatına büyük katkı sağlayacak. Çocuklarımız haritaları odalarına asacaklar. Ülkemizin dünyadaki yeri, dağlar, ovalar ve göllerimiz hakkında bilgi sahibi olacaklar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.