Van Mall bin kişiye istihdam sağlayacak

Van Mall bin kişiye istihdam sağlayacak
VAN
Yayınlama: 22.03.2024
A+
A-

Van’da yıllardır adeta atıl durumda olan ve bir türlü açılamayan Van Mall, bugün nihayet kapılarını açtı. Açılışı ilde heyecanla karşılanan Van Mall’ın bin kişiye istihdam sağlayacağı belirtildi.

Onlarca ünlü markanın yer aldığı Van Mall, bugün saat 14.00 itibariyle kapılarını açtı. Resmi açılışının yarın saat 11.00’da yapılacak olan AVM’de bulunan bazı işletmeler hizmet vermeye başladı, bazıları ise yapılan yenileme çalışmalarından sonra hizmet vermeye başlayacak.

Van Mall yönetim kurulu üyeleri kente faaliyet gösteren basın mensupları ile iftar programında bir araya gelen Samimi bir ortamda yapılan iftardan sonra bir konuşma yapan GLA Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Tahir Çelik, AVM’yi açabilmek için çok büyük çaba sarf ettiklerini belirterek, AVM’nin sadece Van’da değil bütün Türkiye’de ses getireceğini söyledi.

BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLANACAK!

Yıllarca beklenen bir özlemin çok şükür bittiğini belirten GLA Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Tahir Çelik, “Gerçekten bizim için de zor bir açılış oldu. Yaklaşık bir yıldır bu açılış için hazırlık yapıyoruz. Doğunun Paris’i Van, gerçekten doğunun en güzel şehirlerinden birisi. Çok iyi alışveriş merkezlerini hak ediyor. İyi bir potansiyeli var, turizm çok yüksek. Böyle bir şehirde olmaktan mutluyuz. Şehrin en güzel yerinde en işlek caddesinde atıl duran bir binayı da ticari hayata dâhil etmekten son derece mutluyuz. Van’da inanıyoruz ki bu AVM Türkiye’de ses getirecek bir AVM olacak.

Çelik, “Van’daki hem açılışımız hem yaptığımız işler hem de böyle bir binanın ticari hayata kazandırılması herkesi mutlu edecek. Kiralama sürecimiz bitti, bütün mağazalarımızı kiraladık. Çoğu bugün itibariyle faaliyete giriyor, diğerlerinin de biraz dekorasyon eksiklikleri var. Onlar da hızlı bir şekilde bu yarışa katılacaklar. Toplamda bin kişiye yakın bir istihdamımız olacak. Markalar, Van’daki en büyük mağazalarını açıyor burada. Van’a ilk defa gelen markalar da var bunun yanında inşallah güzel bir işbirliği olacak. Milletimize hayırlı olsun.” dedi.

Van Mall yönetim kurulunda bulunanların da kısa bir konuşma yaptığı program, soru-cevap faslından sonra sona erdi.

Kaynak: HABER GÜRPINAR-CEBRAİL TEMUR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.