Van Büyükşehir Belediyesi kırsalda çalışmalarına başladı

Van Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, 2024 yaz çalışma sezonuna başladı. Ekipler, 13 ilçe ve birçok farklı noktada yaptığı hizmetlerle halkın takdirini kazanıyor. Van...

Van Büyükşehir Belediyesi kırsalda çalışmalarına başladı
VAN
Yayınlama: 18.05.2024
A+
A-

Van Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, 2024 yaz çalışma sezonuna başladı. Ekipler, 13 ilçe ve birçok farklı noktada yaptığı hizmetlerle halkın takdirini kazanıyor.

Van Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların  kırsal alanlarda faaliyetlerini kolaylaştıracak tarım ve hayvancılık hizmetlerine devam ediyor. Bu kapsamda yaz döneminde tarım ve hayvancılık alanında sorun yaşanmaması için ekipler, kırsal bölgelerde aralıksız çalışıyor.

Vatandaşlardan gelen talepleri dikkate alarak çalışmalarını sürdüren ekipler, Bu bağlamda Van’ın Başkale ilçesi Büklümdere ve Yukarıdikme mahalleleri, Muradiye ilçesi Sarımehmet Mahallesi, Çaldıran ilçesi Osmanlı ve Çayır Mahalleleri, Erciş ilçesi Kocapınar Mahallesi, Gürpınar ilçesi Akbulut ve Topsakal mahalleleri ile İpekyolu ilçesi Beşçatak, Yatıksırt ve Dibekli Mahallesi’nde Belediyenin işgücü ve belediyeye ait iş makinalarıyla vatandaşlara hizmet sunuyor.

Yürütülen çalışmalarda atıl durumda olan kanallar temizlenerek suyun arazilere daha verimli akışı sağlanırken, balçıklar ve yıkımların olduğu göletler de onarılıyor.

Belediye ekipleri, sezon boyunca gelen ihtiyaç talepleri doğrultusunda faaliyetlerini sürdürecek.

Kaynak: BÜLTEN- VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.