Rektörlük futbol takımı şampiyon oldu

Rektörlük futbol takımı şampiyon oldu
Yayınlama: 24.11.2023
A+
A-

DÜZCE(İHA) – Düzce Üniversitesi birimler arası personel halı saha turnuvası şampiyonu Rektörlük (Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) futbol takımı oldu.

Düzce Üniversitesi personellerini spor yapmaya teşvik etmek ve birimler arası kaynaşmayı, birlikteliği pekiştirmek için Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen birimler arası personel halı saha turnuvasına 12 takım katıldı. 32 maç sonunda 200’ün üzerinde gol atılan turnuva çekişmeli, renkli ve sportmence karşılaşmalara sahne oldu. Maçlar deplasmanlı lig formatında ve 4 grup halinde oynandı. Turnuvanın üçüncülük ve final maçlarının oynandığı son gün programını; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç, Prof. Dr. Ali Öztürk, Prof. Dr. Serkan Torun, Genel Sekreter Nihat Yıldız, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Koç, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Ali Kayıkçı ile öğretim elemanları ve öğrencileri izledi.

Orman Fakültesi futbol takımı Rektörlük (güvenlik) futbol takımı karşısında 3-2 galip gelerek turnuvada üçüncü oldu. Günün final maçında ise Rektörlük (Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) futbol takımı, Tıp Fakültesi Hastanesi futbol takımı karşısında aldığı 3-1’lik sonuç ile şampiyon oldu. Hastane futbol takımı da ikincilik elde etti.

Kupa töreninde; 18 gol ile Rektörlük (Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) futbol takımından Bayram Dursun gol kralı olarak madalyasını ve kupayı Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Tahir Güney’den alırken; Hastane futbol takımına ikincilik kupası, ödülü ve madalyalarını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç ile Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammet Ali Kayıkçı; Orman Fakültesi futbol takımına üçüncülük kupası, ödülü ve madalyalarını ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Öztürk ve Genel Sekreter Nihat Yıldız takdim etti.

Birimler Arası Personel Halı Saha Turnuvasında namağlup şampiyon olan Rektörlük (Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) futbol takımına ödülünü ve madalyalarını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Torun, şampiyonluk kupasını ise Rektör Yardımcıları hep birlikte takdim ettiler. Kupa Töreni, protokol üyeleri ve dereceye giren futbol takımı oyuncularının birlikte toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Rektörlük futbol takımı şampiyon oldu

*İHA*

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.