PKK’lı ve Fetöcüler’den şehit Aybüke öğretmenin hatırasına saldırı!

Terör yandaşları Batman’ın Kozluk ilçesinde PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın hayatını anlatan “Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!” filmine karşı saldırı başlattı.

PKK’lı ve Fetöcüler’den şehit Aybüke öğretmenin hatırasına saldırı!
Yayınlama: 29.11.2023
A+
A-

Batman’ın Kozluk ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın hayatını konu edinen film “Aybüke – Öğretmen Oldum Ben” geçen cuma günü tüm Türkiye’de vizyona girdi. 

Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın PKK ile mücadelesini konu edinen filmde 23 yaşında idealist bir öğretmenin kahramanca sürdürdüğü yaşamından kesitler ve şehadete uzanan hayatı beyaz perdeye yansıtıldı. Kısa sürede Türkiye’nin gündemine oturan filme organize bir şekilde terör örgütleri tarafından bir saldırı başlatıldı. 

Terör örgütleri PKK ve FETÖ filmden aşırı derecede rahatsız oldular ve organize olup sosyal medyada ve kendi medyalarında, gruplar kurarak, haberler yaptırarak  IMDB’ye girip şehidin  filmine bir puan verip filmi en düşük puan alan filmler kategorisinde göstermek için her alanda şehidin hatırasına saldırı başlattılar.

Ermeni lobisi de anti propaganda başlattı

Şenay Aybüke Yalçın filminin açılışı Hocalı’daki Ermeni mezalimi ile açılıyor. Filmde Hocalı katliamı da işlendiği için bir yandan da Ermeni katliamcılar filmin izlenmemesi için devreye girdi.  Ermeni lobisi filme karşı anti propaganda başlatarak filmi forumlarda ve sosyal medyada kötülemeye başladı. 

Bu organizeden sonra şehidin hatırasını savunanlar sosyal medyada karşı bir kampanya başlatıp terör örgütlerine cevap niteliğinde İMDB’ye girip filme 10 puan vermek için bir organizasyon başlattı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.