Mahsur kalan kediyi İtfaiye kaderine terk etti! UEDAŞ müdahale etti

Balıkesir’in Edremit ilçesi Darsofa Mahallesi 351. sokakta, şiddetli fırtına ve yağmurun altında bir kedi elektrik direğinde mahsur kaldı. Olay yerine gelen Büyükşehir İtfaiye ekipleri kediyi kurtarmayıp bölgeden ayrıldı.

Mahsur kalan kediyi İtfaiye kaderine terk etti! UEDAŞ müdahale etti
Yayınlama: 29.11.2023
A+
A-

İTFAİYE EKİPLERİ MÜDAHALE ETMEDİ

Balıkesir’in Edremit ilçesinde şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yaşanan olumsuzluklar nedeniyle mağdur olan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Şiddetli yağıştan hayvanlarda olumsuz etkilendi. Elektrik direğinin üzerinde mahsur kalan hamile kedi saatlerce yağmurun altında kalarak ıslandı. Vatandaşlar İtfaiyeyi arayarak yardım talebinde bulundu ancak Büyükşehir’e bağlı İtfaiye ekipleri kediyi kurtarmadan bölgeden ayrıldı.

Saatlerce yağmurun altında ıslanan kedinin imdadına UEDAŞ (Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş) yetişti. Mustafa ve Koray isimli UEDAŞ personelleri, soğuktan ve yağmurdan perişan olan kediyi elektrik direğinden kurtardı. Daha sonra veterinere götürüp kontrollerini yaptıran ekipler, kedinin de hamile olduğunu öğrendi. Darsofa Mahallesi sakinleri, UEDAŞ personelleri Mustafa ve Koray’a teşekkürlerini iletti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.