İş Adamı Kandaşoğlu yeni yapılan Halk Kütüphanesine övgüler dizdi

İş Adamı Kandaşoğlu yeni yapılan Halk Kütüphanesine övgüler dizdi
VAN
Yayınlama: 31.10.2023
A+
A-

Van’da yapımına başlanan yeni İl Halk Kütüphanesi ve Çocuk Kütüphanesi hakkında açıklama yapan İş Adamı Zahir Kandaşoğlu, tamamlandığında gençlerin bu mekandan ayrılmak istemeyeceğini söyledi.
Yeni kütüphane, çocuk kütüphanesi ve yetişkin kütüphanesi olmak üzere iki ana bölümden oluşacak. Ayrıca, dijital kütüphane, şehir araştırma merkezi, kulüp çalışma odası, atölyeler, çalışma salonu, kafe, bebek bakım odası, etkinlik alanları, arşiv, depo, WC’ler ve mescit gibi donatılara sahip olacak.
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Kandaşoğlu, şunları söyledi:
” Van merkezde öyle bir kütüphane planlanıyor, inanın ki bitince gençler ne gece ne gündüz bu kütüphaneden çıkmayacaklar. Öyle böyle değil, tam bir kitap okuma merkezi olacak. Kitap okumak için her türlü hizmet verilecek, bu eser kültür alanında ciddi katkılar sağlayacak.”


Ayrıca, bu muazzam projenin hayata geçirilmesi için Vali Ozan Balcı’nın gösterdiği özverili çalışmalardan dolayı teşekkür eden Kandaşoğlu, temelin atıldığı bu anlamlı eserin en kısa sürede tamamlanmasını ve hizmete girmesini temenni ettiğini söyledi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.