İKİNCİ YARIYA BAŞLIYORUZ..

Yayınlama: 11.01.2024
A+
A-

Heyecanla beklenen TFF 2’nci Lig’in ikinci yarı maçları hafta sonu Kırmızı ve Beyaz Grup’ta oynanacak karşılaşmalarla başlarken, temsilcimiz Vanspor saha ve seyircisi önünde Bucaspor’u konuk edecek.

 

“BAŞARILAR DİLİYORUM”
TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Vanspor FK’ya 19 haftalık lig maratonunda öncelikle sakatlktan uzak keyif veren futboluyla fair-play’a yakışır bir ikinci yarı dilerim…

İKİNCİ YARIYA HAZIRMIYIZ.?
Yazımın başlığında belirttiğim gibi; “İkinci Yarıya Hazırmıyız?” sorunun cevabın ilk beş haftalık süreçte teknik direktör Ümit Bozkurt ekibi ve futbolcuların ortaya koyacağı performans gösterecek.
Ligin ilk yarısını 33 puanla lider’in 9 puan gerisinde tamamlayan Kırmızı-Siyahlılar, geride bıraktığı 19 haftalık süreçte kaleci Nurullah Aslan’ın bireysel yeteneği başta olmak üzere bir çok maçta rakibiplerimizin ısmarlama puanlarıyla sürpriz puanlar toplayan Vanspor ilk yarının en şanslı takımı olduğunu bizlere gösterdi.
Kısaca; İlk yarıda beklentilerin altında kalan Vanspor’dan ikimci yarı beklentilerin büyük olduğunu özellikle belirtmek isterim..

“ÜMİT BOZKURT YİNE VAN’DA”
Öncelikle teknik direktör Ümit Bozkurt ve ekibine yeniden hoş geldiniz diyor başarılar diliyorum.
Sezona İskenderun’da başlayan fakat başarısız bir yarım sezon geçiren teknik direktör Ümit Bozkurt ile yeniden el sıkışan Vanspor, ikinci devreye Ümit Bozkurt’la başlıyor..
Teknik direktör Ümit Bozkurt, yönetiminde Antalya kampında taktik ağırlıklı çalışmalarıyla güç depolayan Vanspor, Antalya kampını tamamladı. Önceki gün Van’a dönen Kırmızı-Siyahlılar, Şahabettin Özarslaner tesislerinde Bucaspor maçı hazırlıklarına başladı. İkinci yarının ilk maçını kadrosu baştan sona değişen ve ilk yarıda ki o güçlü kadrosundan 11 banko oyuncusunu kaybeden Bucaspor’u konuk edeceğiz.
“ŞANS VANSPOR’DAN YANA”
Bucaspor karşısında saha ve seyirci avantajıyla çıkacak olan temsilcimiz Vanspor’un Van’a eksik gelecek olan Bucaspor karşısında çok rahat kazanacağını tahmin ediyorum. Bu maç Vanspor’un aksine Bucaspor açısından son derece önemli ve zor bir müsabaka olacak. Anlayacağınız Bucaspor’un ilk yarı kadrosunda yer alan 11 banko oyuncu ayrıldı. Buda ikinci yarıya iyi başlama anlamında Vanspor için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum..

VANSPOR NASIL HAZIRLANDI?
Ne yazık ki, takımın Antalya kampını izleme imkanımız olmadığı için sağlıklı bir bilgi de alamadığımızdan takımın nasıl hazırlandığını bilemiyoruz. Sadece kulübün göstermelik sosyal medya sayfasından yapılan paylaşımlarda o futbolcu gitti, bu futbolcu geldi paylaşımlarıyla Vanspor’dan haberdar olduk maalesef…

“7 GİTTİ 2 GELDİ”
Vanspor hedefi doğrultusunda 7 futbolcu ile yollarını ayırdı 2 futbolcuyu ise renklerine bağladı.
Ara transfer döneminde önemli olan iyi bir hazırlık dönemi geçirmek ve takıma katkı sunacak iyi transferler yapmaktır. Ara transfer döneminde hiç bir takım iyi futbolcusunu bırakmaz. Ligde hedefi olan takımların transferlerde hata yapma lüksü yoktur. Ara transfer döneminde yapılan transferler çok riskli olduğu kadar uyum süreci ve kalitesi de önemlidir. Umarım Vanspor transferlerde doğru tercih yapmıştır. Yoksa gelenler gidenleri aratır duruma gelir. Temennim Vanspor bu duruma düşmez.
“DOĞRUYA DOĞRU, YANLIŞA YANLIŞ DİYECEĞİZ”
Burada özellikle üstünü çizerek belirtmek isterim; Kimse kusura bakmasın ligin ikinci yarısında bir birinden zor maçlar oynayacağız. Hedefe ulaşma doğrultusunda puan kaybına kimsenin tahammülü yok. Duygusallığa yer yok. Vanspor’un menfaatleri doğrultusunda ligin başlamasıyla birlikte gerek yönetim, gerek teknik heyet ve gerekse takımın performansı fark etmeksizin, yanlışa yanlış, doğruya doğru diyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Umarım verilen emeğin, fedakârlığın karşılığı sezon sonunda mutlu sonla noktalanır. Bu duygu ve düşüncelerle Vanspor’a Bucaspor maçıyla başlayacak 19 haftalık llig maratonunda başarılar diliyorum.
Kalın sağlıcakla…

Yazarın Son Yazıları
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.