HÜDA PAR Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Oğuz Haber Gürpınar’ı ziyaret etti

HÜDA PAR Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Mehdi Oğuz parti teşkilatı ile birlikte Haber Gürpınar’ı ziyaret etti.

HÜDA PAR Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Oğuz Haber Gürpınar’ı ziyaret etti
Yayınlama: 08.02.2024
A+
A-

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala siyasi partiler seçim çalışmalarına hız verdi. Bu çerçevede HÜDA PAR Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Mehdi Oğuz ve beraberindeki partililer, Haber Gürpınar’ı ziyaret ederek seçim süreci ve sonrası, partilerinin izleyecekleri yol haritası, Van’ın sorunları, belediyelerin nasıl yönetilmesi gerektiği başlıklı konurlar konuşuldu.
Ziyaret kapsamında Haber Gürpınar Yazı İşleri Müdürü Sebahattin İdiz ile görüşen Oğuz, 2 parti arasında sıkışıp kalan Van’ın alternatif bir partiye ihtiyaç duyduğunu söyledi.
Van’ın en büyük eksikliğinin birlik ve beraberlik ruhu olduğuna dikkat çeken Oğuz, HÜDA PAR olarak Van Büyükşehir Belediyesini kazanmaları durumunda şeffaf bir yönetim anlayışını benimseyeceklerini söyledi.
Belediyelerin emin ve ehil kişiler tarafından yönetilmesi gerektiğini belirten Oğuz, kişinin ehil olmasından önce emin ve emanet bilinci ile hareket etmesi gerektiğine dikkat çekti.
Basın mensuplarının toplumda ciddi bir güç olduğuna değinen Oğuz, çözülmeyen birçok sorunun basın ve medya aracılığıyla çözüme kavuştuğunu söyledi.
Haber Gürpınar Yazı İşleri Müdürü Sebahattin İdiz de yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, Haber Gürpınar olarak tarafsız bir habercilik anlayışı benimsediklerini belirterek, Oğuz ve beraberindekilere teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.