Gürpınarlı gençlerden Vanspor’a destek

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor Futbol Kulübü Ankaraspor ile karşılaştı. Vanspor’u bu karşılaşmasında Gürpınarlı gençler yalnız bırakmadı.

Gürpınarlı gençlerden Vanspor’a  destek
Yayınlama: 18.04.2024
A+
A-

Van’ın Gürpınar ilçesinde bulunan Gürpınar Gençlik Merkezinde eğitim gören gençler, gençlik liderleriyle birlikte Van Atatürk Şehir stadyumuna gelerek Vanspor’a destek verdi.
Tribünlerde Vanspora destek sloganları atan gençler, Vansporu bu önemli zamanında yalnız bırakmadı. Konuyla alakalı Gürpınar Gençlik Merkezinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “2. Lig yolunda mücadele eden şehrimizin takımı Vanspor’a destek olmak amacıyla gençlerimiz ile birlikte tribünlerde yerimizi aldık. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen kulübümüze başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.
Vanlılar Van Atatürk Şehir Stadyumuna gelerek Vanspora destek verdi. Gelen misafirler arasında Gürpınar Gençlik Merkezinde eğitim gören öğrenciler ve Gençlik liderleri de vardı. Kıran kırana geçen karşılaşma sonucu Vanspor evinde ağırladığı Ankaraspor’u 2-1 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Hanesine 3 puan daha ekleyen Vanspor, hem taraftarlarını hem de Gürpınarlı gençleri sevince boğdu. Gürpınar’dan gelen gençler Vanspor’un kazanmasının ardından sevinçle Gürpınar’a geri döndü.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.