Gazeteci Şair-Yazar Ercan Ulutaş öğrencilerle bir araya geldi

Yazar-Okur Buluşmaları kapsamında Van Necip Fazıl Kısakürek İmam-Hatip Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Gazeteci Şair-Yazar Ercan Ulutaş, öğrencilerle hasbihal etti. Yazar-Okur Buluşmaları kapsamında lise...

Gazeteci Şair-Yazar Ercan Ulutaş öğrencilerle bir araya geldi
VAN
Yayınlama: 12.10.2023
A+
A-

Yazar-Okur Buluşmaları kapsamında Van Necip Fazıl Kısakürek İmam-Hatip Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Gazeteci Şair-Yazar Ercan Ulutaş, öğrencilerle hasbihal etti.


Yazar-Okur Buluşmaları kapsamında lise öğrencilerini ziyaret eden Vanlı şair ve yazarlar, öğrencilere tecrübelerini aktarıyor. Öğrencilerin de kendini ifade ettiği ve merak ettiklerini öğrenme imkanı bulduğu buluşmalar samimi bir ortamda gerçekleştiriliyor.


Yapılan buluşmalar hakkında konuşan Gazeteci Şair-Yazar Ercan Ulutaş, “Yazar-Okur Buluşmaları kapsamında Necip Fazıl Kısakürek İmam-Hatip Anadolu Lisesi’nde genç liseli kardeşlerimizle birlikteydik.

 

Gönül Nağmesi kitabımızı imzaladık. Birlikte şiir okuduk, türkü söyledik. Edebiyat söyleşisi yaptık. Yarınlar için güzel hayallere ortak olduk. Sanatsız kalmayın, şiirsiz ve edebiyatsız asla..” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.