Van’da yüzlerce çocuğun yüzü güldü

Yeni eğitim-öğretim yılında da yetimleri yalnız bırakmayan Yetimler Vakfı Van Temsilciliği, yüzlerce yetim çocuğa kırtasiye yardımı yaptı. "Bir Yetimi De Sen Okut" kampanyasıyla başlatılan kırtasiye yardımlarını...

Van’da yüzlerce çocuğun yüzü güldü
VAN
Yayınlama: 11.09.2023
A+
A-

Yeni eğitim-öğretim yılında da yetimleri yalnız bırakmayan Yetimler Vakfı Van Temsilciliği, yüzlerce yetim çocuğa kırtasiye yardımı yaptı.


“Bir Yetimi De Sen Okut” kampanyasıyla başlatılan kırtasiye yardımlarını sürdüren Yetimler Vakfı, Van’da yetim, öksüz ve kimsesiz çocuklara sahip çıkıyor.


Hazırladıkları kırtasiye yardımı paketlerine bir öğrenciye gereken bütün kırtasiye malzemelerini bırakan dernek yetkili ve gönüllüleri, defterden kaleme, silgiden yapıştırıcıya kadar öğrencilerin bütün ihtiyaçlarını karşılıyor.


Yetimler Vakfı Van Temsilcisi Erkut Özbey, okula başlayan çocukların sevinç ve heyecanlarına ortak olduklarını dile getirerek, “Her yıl düzenli olarak eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte kırtasiye yardımı yapıyoruz. Bu hayrı, hayırseverlerin yardımıyla gerçekleştiriyoruz. Sizlerden istediğimiz yetimleri yalnız bırakmamanızdır, desteklerinizi sürdürmenizdir. Hayırseverlerin desteğiyle yüzlerce değil on binlerce kişiye ulaşmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: MELİKE AKBAL

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.