Erkılınç: “Deprem bölgesindeki basınımızı yalnız bırakmayacağız”

Erkılınç: “Deprem bölgesindeki basınımızı yalnız bırakmayacağız”
VAN
Yayınlama: 03.11.2023
A+
A-

sürdürebilmesi için her türlü mücadeleyi verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini vurgulayan Erkılınç, bu özverili çalışmaların karşılığında basınımızdan nitelikli ve sorumlu yayıncılık beklediklerini ifade etti.

“Basının sorunlarını yerinde inceliyoruz”

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç’ın deprem bölgesindeki son durağı ise Hatay oldu.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı’yı ziyaret eden Erkılınç, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nin geçici olarak faaliyet gösterdiği prefabrik işyerinde süreli yayınların temsilcileriyle buluştu.

Asrın felaketi olarak tanımlanan depremlerde en çok yara alan illerin başında gelen Hatay’ı önemsediklerini belirten Erkılınç, fırsat buldukça bölgeye giderek basın mensuplarının sorunlarını yerinde incelediklerini söyledi.

Erkılınç, “Hatay bizim çok önem verdiğimiz bir şehrimiz. Bir yandan acılarımız halen tazeliğini korurken, diğer yandan hayat bir şekilde devam ediyor. Depremde büyük kayıpların olduğu Hatay’ımızda gazetecilik faaliyetlerini sürdürmek için gösterilen çabanın farkındayız. Bu buluşma vesilesiyle ifade etmek isterim ki Hatay basını Basın İlan Kurumu’na emanettir ve ne gerekiyorsa yapılacaktır. Basın kuruluşlarına ulaştırılmak üzere AFAD’a yapılan bağışın tamamı bugün itibarıyla gazetelerimize teknik ekipman olarak ulaştırıldı. İnşallah Rabbim milletimize böylesi bir acıyı tekrardan yaşatmaz diyor misafirperverliğinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Temasları sırasında Genel Müdür Erkılınç’a Yönetim ve Dijital Medya Koordinatörü İdris Armağan Çam, Özel Kalem ve Kurumsal İletişim Müdürü Oğuz Akçakoca, Malatya Şube Müdürü İbrahim Yalınbaş, Gaziantep Şube Müdürü Hikmet Said Güngör ve Adana Şube Müdürü Çetin Oranlı eşlik etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.