Dr. Eray Güçlüer, Suriye’ye operasyonu işaret etmişti

Başkan Erdoğan teröristlerin Ankara’daki saldırı girişimi sonrası “Bir gece ansızın gelebiliriz” diyerek verdiği operasyon sinyali akıllara Haber7 Güvenlik Analisti Dr. Eray Güçlüer’in 7 Eylül’deki tespitlerini getirdi.

Dr. Eray Güçlüer, Suriye’ye operasyonu işaret etmişti
Yayınlama: 02.10.2023
A+
A-

Başkan Erdoğan dün Ankara’da saldırı girişiminin teröristlerin son çırpınışları olduğunu belirtirken, vatandaşların huzur ve güvenliğine kast eden alçakların asla emellerine ulaşamayacaklarını  “Bir gece ansızın gelebiliriz sözü kulaklardan eksik olmasın” sözleriyle vurguladı.

Dr. Eray Güçlüer, Suriye'ye operasyonu işaret etmişti

AKILLARA ERAY GÜÇLÜER’İN 7 EYLÜL’DEKİ ANALİZLERİ GELDİ: BEN BİR SONRAKİ ADIMI SİZE SÖYLEYEYİM

Haber7 Güvenlik Analisti Dr. Eray Güçlüer Eylül’de bölgede yaşanan gelişmelerin ne yönde değişeceğini ve Türkiye’nin önündeki fırsatı şu sözlerle anlatmıştı;

Doğa boşluk kabul etmez ilerlersiniz ya da çökersiniz Esat çöküyor bu her şeyden önce İran ve Rusya için tehlike Dolayısıyla İran ve Rusya elini çabuk tutmak Türkiye’nin terörle mücadelesinde bir ortak demokratik Suriye devleti yaratılması konusunda Çabuk tutmalı ama şu an Rusya bundan çok uzak Sayın Putin bir kere Rusya’yı terk edemiyor yani bakarsanız Çünkü İçeride çok sıkıntılar var Dolayısıyla burada artık bu göç boşluğunu doldurabilecek tek ülke var Türkiye yani Amerika rejimi kontrol edeyim derken aslında PKK Arap aşiretleri ile Türkiye arasında sıkışmaya başladı Dolayısıyla burada Türkiye’nin PKK’yı doğudan güneyden ve kuzeyden ve dahi batıdan nasıl çembere aldığını Kimse fark etmiyor bu biçember hareketidir bu hareket giderek bir imha harekatına dönüşecek gibi görünüyor. 

“OPERASYON YAPILABİLİR”

Ben bir sonraki adımı size söyleyeyim; Umarım ben inşaAllah diyorum bu Arap aşiretlerin terörle mücadeleleri gelişirse Şuradaki (Münbiç ve çevresi) sıkışmaya bağlı olarak Türkiye bu fırsatı değerlendirir ve operasyon yapabilir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.