DEVA Partisi seçim ofisi açıldı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van İl Başkanlığı’nın seçim ofisi düzenlenen etkinlikle Vanlıların hizmetine açıldı.

DEVA Partisi seçim ofisi açıldı
VAN
Yayınlama: 03.03.2024
A+
A-

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van İl Başkanlığı, bu kapsamda seçim ofisini hizmete açtı.

DEVA Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven, İpekyolu Belediye Başkan Adayı Cahit Kundakçı, Tuşba Belediye Başkan Adayı Mustafa Erad ve Edremit Belediye Başkan Adayı Afet Kuşman Özkaçmaz’ın seçim ofisi, Genel Başkan Yardımcı ve İstanbul Milletvekili Dr. Medeni Yılmaz ve Gaziantep Milletvekili Ertuğrul Kaya’nın katılımıyla Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Kahvaltıcılar Sokağı’nda düzenlenen törenle açıldı.

İlk olarak Van YYÜ Külliye Camii önünde bir araya gelen DEVA gönüllüleri daha sonra yoğun bir araç konvoyu eşliğinde seçim ofisinin bulunduğu alana geçti.

Kahvaltıcılar Sokağı’nda bulunan seçim ofisinin açılışına DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Medeni Yılmaz, DEVA Partisi Gaziantep Milletvekili Ertuğrul Kaya, Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erkan İrven, DEVA Partisi Van İl Başkanvekili Sinan Akdoğan, İpekyolu Belediye Başkan Adayı Cahit Kundakçı, Tuşba Belediye Başkan Adayı Mustafa Erad ve Edremit Belediye Başkan Adayı Afet Kuşman Özkaçmaz, partililer ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan DEVA Partisi Van İl Başkan Vekili Sinan Akdoğan, 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Av. Erkan İrven başta olmak üzere, İpekyolu Belediye Başkan Adayımız Cahit Kundakçı, Tuşba Belediye Başkan Adayımız Mustafa Erad, Edremit Belediye Başkan Adayımız Afet Kuşman Özkaçmaz ve diğer ilçe belediye başkan adaylarımız sahada ekipleriyle birlikte çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 31 Mart tarihine kadar sıkmadık el, dokunmadık yürek bırakmayacağız. Seçime en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Belediye başkan adaylarımız sahada kendilerini ve projelerini anlatıyor. Partimize ve Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan Beye büyük bir teveccüh olduğunu görüyoruz. İnşallah
31 Mart tarihinde Van’da iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyoruz. İddialı bir şekilde sahadaki çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” dedi.

Daha sonra söz alan DEVA Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven ise, “Ekonominin devası, emeklinin devası, gençliğin devası, ülkemizin ve Van’ımızın devası, genel başkanımız Ali Babacan’ın liderliğinde kurulan DEVA Partisi çalışmalarını kıymetli bir şekilde sürdürmektedir. Bugün DEVA Partisi iktidar olmayı en çok hak eden partidir. Kurulduğu günden bu yana ülkemizin kalkınması için gayret sarf etmektedir. Diğer partilere baktığımız zaman hiçbirinin eylem planı bulunmamaktadır. DEVA Partisi 23 eylem planı ortaya koyarak her an seçim olacakmış gibi her şeye hazır bir partidir. Tarım ve hayvancılık eylem planıyla başlayan eylem planımızda ilk 90 gün, 180 günde yapılacak tüm işler kalem, kalem yazılmıştır. Bu vesileyle DEVA Partisi ülkeyi gerçekçi ve adil şekilde yönetecek partidir. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Hukuk, ekonomi, demokrasi, sağlık, tarım, hayvancılık alanında ciddi problemlerle karşı karşıya kalmıştır. Yapılan araştırmalarda ülkemiz hukuk endeksinde dünyada 117. sıradadır. Bu bizim için büyük bir ayıptır. Ekonomi alanında emeklilerimiz 10 bin liraya mahkum bırakıldı. Emeklilerimiz torunlarıyla yüz yüze gelemiyor. İnsanlarımız kirasını ödeyemiyor” diye konuştu.

Akabinde söz alan DEVA Partisi Gaziantep Milletvekili Ertuğrul Kaya ise, “Ülkemizin içinde bulunduğu karanlıktan çıkarmak için gece gündüz durmadan, yorulmadan büyük bir gayretle, şevkle başladığımız bu yolculuğun ilk durağı 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerdir. İnşallah 31 Mart seçimlerinde pırıl, pırıl, tertemiz adaylarımızla Van’a DEVA belediyeciliğini hep birlikte getireceğiz. Van’ın makus talihini pırıl, pırıl, tertemiz adaylarımızla ortadan kaldıracağız. Türkiye çok zor süreçlerden geçiyor. Adalet, ekonomi yerlerde, artık açlık sınırıyla baş başa kalmış milletimizin içinde bulunduğu zor süreçten ayağa kaldırmak boynumuzun borcudur. Allah’tan başka hiçbir güç de bizi yolumuzdan döndüremez. Yerel seçimlerde iktidara hep birlikte cevap vereceğiz. Yerel seçimlerde evladına ayakkabı alamayan babalar için, işsiz evladına kahırlanan anneler için, kaderine terk edilmiş emeklilerimiz için, kepenk kapatan esnaflarımız için hep birlikte iktidara sarı kart göstereceğiz. Tabi bize soruyorlar, kırmızı kartı neden gösteriyorsunuz? İnşallah kırmızı kartı da genel seçimlerde göstereceğiz. Pırıl, pırıl, tertemiz adaylarımızı Vanlıların gönlü engin yüreğine teslim ediyorum. İnşallah Van’ı DEVA belediyeciliğiyle buluşturacağız. Vanlılara bu konuda güveniyorum” ifadelerini kullandı.

Son olarak söz alan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Medeni Yılmaz, “Ülkemiz belki de hiç bu kadar zor bir süreci yaşamamıştır. Hukukta, adalette, sağlıkta, ekonomide, birçok alanda şu an dibe vurmuş durumdayız ama bunların en önemlisi de ülkemiz hiç olmadığı kadar kutuplaştırıldı. Neredeyse ülkenin bir yarısı diğer yarısına düşman edildi. En tehlikeli şey budur. Bu açlıktan da, ekonomik sıkıntılardan da, diğer sıkıntılardan da önemlidir. Maalesef bu iktidar eliyle yapılıyor. İktidar mensupları ve ittifakları kendi iktidarlarını sürdürmenin zeminini ülkenin kutuplaşması üzerine kurmuş, bundan daha büyük kötülük olamaz. Bizdenseniz çok iyisiniz, her şeye layıksınız, her şeyi hak ediyorsunuz ama bizden değilseniz hiçbir şey hak etmiyorsunuz. Ülkenin düşmanlarısınız ve bu ülkeye kötülük yapıyorsunuz. Böyle bir zihniyet maalesef Türkiye’de yönetim kademesindedir. DEVA Partisi olarak kurulmamızın amacı ülkemizin yaşamış olduğu sorunları çözmek içindir. Ülkemiz için gerçekten dertli olan insanlarla bir araya gelerek aylarca konuştuk, çözüm önerileri sunduk. Ülkede birçok parti var. Biz asla ülkemizin ihtiyacı olmayan hiçbir işin içini girmedik. Tamamen ülkemizin ihtiyacı olan işlere kafa yorduk. Herkesi kucaklayan, herkesin kendini içerisinde bulabileceği bir anlayışla hareket ediyoruz. Onun için DEVA Partisi kurulurken, kendisini merkezde tarif eden parti olarak kuruldu. Bu Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu bir şeydir. Herkesi kucaklayan, herkese eşit mesafede duran ve herkesi bu ülkenin çok kıymetli, çok değerli evlatları olarak gören bir partidir. Kurulduğu günden bu yana parti programında bunları hep ön planda tuttu” dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi. Seçim ofisinin ardından DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Medeni Yılmaz, DEVA Partisi Gaziantep Milletvekili Ertuğrul Kaya, Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erkan İrven ve beraberindekiler esnafı ziyareti gerçekleştirdi.

Kaynak: Bülten

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.