CUMHURİYETİN 100. YIL ANISINA PEDAL ÇEVİRDİLER

CUMHURİYETİN 100. YIL ANISINA PEDAL ÇEVİRDİLER
VAN
Yayınlama: 29.10.2023
A+
A-

 

 

Van Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyetin 100. yılı anısına bisiklet turu etkinliği düzenledi.

 

Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Öğretmenler Bisiklet Topluluğu işbirliği ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyetin 100. yılı anısına bisiklet turu etkinliği düzenledi.

 

Etkinliğe katılan yaklaşık 100 bisikletli ellerindeki Türk Bayraklarıyla İpekyolu Caddesi Eski Emniyet Kavşağından, Havaalanı Kavşağına kadar pedal çevirdi. Çocuklarında katıldığı etkinlikte bisikletliler yol boyunca ‘Yaşasın Cumhuriyet’ sloganları attı.

 

Genç, yaşlı, çocuk, bugün hep birlikte Cumhuriyet için pedal çevirdiklerini belirten Hakan Durgun “Bugün Cumhuriyetimizin 100. Yılı ülke olarak onurlu ve gururluyuz. İnşallah ülkemiz daha nice yüz yıllar görür ve bizlerde bu mutluluğu sonsuza kadar yaşarız. Ben bugün bu güzel günde bu güzel etkinliğe katılan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Yaşasın Cumhuriyet” dedi.

İlk kez bir bisiklet etkinliğine katıldığını söyleyen Belinay Çağlar ise “Cumhuriyetin 100. Yılını kutlamak için ailemle bisiklet etkinliğine katıldım. Etkinlik çok eğlenceli geçti. Çok eğlendim. Cumhuriyetin 100. Yılı kutlu olsun” dedi.

 

Etkinlik sonunda sonun da Edremit Eminpaşa Mahallesi Eğitim Gönüllüleri Parkında bir araya gelen bisikletliler burada bol bol hatıra fotoğrafı çekip Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.