Başkan Tanış’tan miting havasında seçim bürosu açılışı

Gürpınar Belediye Başkanı ve AK Parti Gürpınar Belediye Başkan Adayı Hayrullah Tanış’ın Gürpınar’da seçim ofisi açılışı yapıldı. Miting havasında gerçekleşen seçim irtibat ofisinin açılışına, Gürpınarlılar yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Tanış’tan miting havasında seçim bürosu açılışı
Yayınlama: 21.02.2024
A+
A-

Programda konuşan Gürpınar Belediye Başkanı ve AK Parti Gürpınar Belediye Başkan Adayı Hayrullah Tanış hizmet anlayışlarını ve geçmiş dönemdeki icraatlarını özetleyerek, göreve geldikleri günden bu yana verdikleri sözleri tuttuklarını ve beklentilere cevap vermenin memnuniyetini yaşadıklarını belirtti.


“SİZLERE VERDİĞİMİZ TÜM SÖZLERİ YERİNE GETİRDİK”
Başkan Tanış konuşmasında “Her sohbetimizde Gürpınar Belediyesi ile AK Parti Hükümetini birleştirelim. Gelin yerelle geneli birleştirelim. İki güçten hizmet doğacak demiştik. Allah’a bin şükür ki sizlere verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik. Başkaları gibi söz verip ortadan kaybolmadık. 79 Mahallemiz 112 mezramızda eserlerimizle konuşuyoruz. Gürpınarımız için konutlar demiştik. Bugün 126 konut ve 15 iş yerini bitirdik. Hayal dedikleri doğalgazı ilçemize kazandırdık. Gittiğimiz her evde insanımızın duasını ve teşekkürünü alıyoruz. Aynı zamanda Hoşab projesi 1. etabını bitirerek 27 iş yeri ve 18 lojman hizmetinize sunduk. 9 yeni Prestij caddemiz ile Gürpınarımızın çevresini güzelleştirdik. 2 Milyon metre kare parke taşını döşeyerek vatandaşlarımızı toz ve çamurdan kurtardık.” dedi.


“TEK BİR DERDİMİZ OLDU İLÇEMİZİ GÜZELLEŞTİRMEK”
“Slogan Belediyeciliği değil Hizmet Belediyeciliği yaptık.” diyen Başkan Tanış, “Biz hizmet adamıyız, bizim sevdamız da kavgamız da mücadelemiz de derdimiz de memleket meselesi, memleketin daha iyi bir noktaya gelmesidir. Milletimizin yüzünü yere eğdirmedik. Milletimizi mahcup edecek hiçbir hizmete hiçbir icraata imza atmadık. Tek bir derdimiz oldu ilçemizi güzelleştirmek. Milletimizi güçlü kılmak, mahallelerimizi yaşanabilir hale getirmek. Çalışmaktan yorulmayan bir ekibiz. Millete hizmet ettikçe şehrimize değer kazandıracak eserler yaptıkça mahallelerimize vizyoner projeler kazandırdıkça şevkle çalışan bir ekip olarak bir kez daha desteğinize talibiz.” dedi.


AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı Mehmet Garbi Erdoğan ise açılış konuşmasını yaparak, 31 Mart yerel seçimlerinde güçlü bir destek beklediklerini belirtti.
Açılış törenine AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Çalım, Teşkilat üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.
Seçim ofisi açılışından sonra AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas ile Gürpınar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hayrullah Tanış ilçe merkezinde yer alan bütün esnafları ziyaret etti.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.