İpekyolu Belediyesi o fotoğrafla ilgili açıklama yaptı

İpekyolu Belediyesi eşbaşkanlarına yapılan tebrik ziyaretlerinden bir tanesinde çekilen fotoğraf karesi tartışmaya neden oldu. Fotoğraf ile ilgili belediye tarafından açıklama yapıldı.

İpekyolu Belediyesi o fotoğrafla ilgili açıklama yaptı
VAN
Yayınlama: 07.05.2024
A+
A-

İpekyolu Belediyesi, sosyal medyada tepkilerin odağı oldu. Belediye Başkanı’na yapılan hayırlı olsun ziyaretinde çekilen görüntünün silindiği iddialarına ilişkin çıkan tartışmalara yanıt veren İpekyolu Belediyesi, görüntülen iddia edildiği gibi olmadığının altını çizdi.

Yapılan açıklamada; “31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimi sonrasında Eşbaşkanlarımıza tebrik ziyaretleri sürerken; 16 Nisan tarihinde halkımız tarafından yapılan bir ziyarette, Kanser hastası olan ve hastalığından dolayı maske takmak zorunda olan kadın ziyaretçi hakkında sosyal medyada, kişiyi ve kurumumuzu hedef alan bu saygısızca davranışı kınıyoruz. Ayrıca ziyaretçinin yeraldığı fotoğraflar hala sosyal medya hesaplarında bulunmaktadır. Dile getirildiği gibi fotoğrafın kaldırıldığına ilişkin haberler asılsızdır.” denildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.