Fatih Erbakan Van’da konuştu: “Bölgenin şartları içinde büyük bir başarı elde ettik”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan teşekkür ziyaretleri kapsamında Van’a geldi. Erbakan, Gevaş ilçesinde partililer ve muhtarlarla bir araya geldi.

Fatih Erbakan Van’da konuştu: “Bölgenin şartları içinde büyük bir başarı elde ettik”
Yayınlama: 06.05.2024
A+
A-

Van’ın Gevaş, Gürpınar ve Çaldıran ilçelerini ziyaret etmek amacıyla Van’a gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ilk ziyaretini Gürpınar ilçesine yaptı.

Gürpınar ziyaretlerinden sonra Gevaş ilçesine geçen Başkan Erbakan, 31 Mart yerel seçimlerinde aldıkları oyların 2028 seçimleri için bir tohum olduğunu söyledi.

“2028 SEÇİMLERİ İÇİN VAN’DA ÇOK ÖNEMLİ BİR ADIM ATILDI”

Van’a; Gürpınar, Çaldıran ve Gevaş ilçelerini ziyaret gerçekleştirmek üzere geldiklerini hatırlatan Başkan Erbakan, “Seçim sonrasında bir anlamda teşekkür ziyaretini gerçekleştiriyoruz. Çünkü Van, gerçekten de 31 Mart seçimlerinde milli görüşün kalelerinden bir tanesi olduğunu, bütün ağır şartlara rağmen bir kez daha gösterdi. İşte Gürpınar’da yüzde 17’yi aşan bir oy. Gevaş’ta yüzde 16’lık bir oy oranı. Bu oylar bugünün şartları içerisinde, özellikle bölgenin şartları içerisinde çok büyük bir başarıya işaret ediyor. Bir tarafta devletin bütün gücünü ve imkânlarını arkasına almış bir parti. Diğer tarafta bir takım başka güçleri arakasına almış bir diğer parti. Böyle bir ortamda imkânsızlıklara rağmen, hazine yardımı alınmamasına rağmen, medya gücü olmamasına rağmen hatta ve hatta bırakın medya gücünü, medyanın özel talimatla gerçekleştirdiği ambargolar olmasına rağmen Milli Görüş Van’da yeniden filizlenmiştir. Bu oy oranlarını çok önemli görüyoruz. 2028 seçimleri için Van’da çok önemli bir temel atıldı. Çok önemli bir tohum atıldı. İnşallah önümüzdeki seçimlerde, önümüzdeki yıllarda Van’da milli görüşü yeniden şahlanışına şahitlik edeceğiz ve Milli Görüşü yeniden Refah Partimizi o eski günlerine Van’da, Gevaş’ta ve bu bölgede yeniden inşallah kavuşturacağız” dedi.

“63 BELEDİYEMİZDE ADİL DÜZENİ HÂKİM KILACAĞIZ”

Elde ettikleri başarıda 2 faktörün rol oynadığını belirten Başkan Erbakan, şunları söyledi:

“Bunlardan bir tanesi teşkilatımızın gayretleri. Erbakan Hocamızın tabiriyle ‘terlemesi’ fedakârlığı, imkânsızlıklara rağmen zorluklara rağmen, kutuplaşmaya rağmen pek çok adayımızın 40 günlük çok kısa bir çalışma süresi olmasına rağmen bu büyük sonucu elde ettiler. Bu bakımdan bütün isimsiz kahramanlara, değerli belediye başkan adaylarımıza, kıymetli il başkanımıza ve Gevaş İlçe Başkanımıza, Gürpınar İlçe Başkanımıza tüm Van teşkilatımıza bir kez daha teşekkürler ediyorum. Gençlik kollarımıza ve hanım kollarımıza da ayrıca teşekkürler ediyorum.

Bu başarının sebeplerinden bir diğeri. Biz Milli Görüşe olan teveccühü. Milletimiz neden MilliGörüş’e teveccüh gösteriyor? Çünkü 55 senelik Milli Görüş tarihinde yapılan hizmetleri bu millet çok iyi hatırlıyor da onun için ve bu millet vefa sahibi bir millet. O nedenle de bu vefasını bu seçimlerde bütün bu zorluklara rağmen, bu oyları Yeniden Refah Partimize vererek gösterdi. Van’daki başarının yanında Türkiye genelinde belediye meclisinde yüzde 7 oy oranına ulaşıldı. 3 milyon oy alındı ve Türkiye’nin 7 bölgesinin her birinden olmak üzere 63 tane belediye başkanlığını Yeniden Refah Partimiz kazandı. Milletimiz bu teveccüh gösterdi. Çünkü milli görüşü biliyor ve milli görüşe özlem duyuyor.

Cenabı Allah bizlere, milletimizin bu teveccühüne bu güvenine layık olmayı inşallah nasip eylesin. Aynı hizmetleri geçmişimize, davamıza yakışır bir şekilde yeniden hayata geçirmeyi inşallah nasip eylesin. Önce 63 belediyemizde adil düzeni hakim kılacağız, ahlaklı belediyeciliği hakim kılacağız. Milli Görüş hizmetlerini yeniden milletimizle buluşturacağız ve belediye hizmetlerimizle inşallah 2028’de iktidara yürüyeceğiz.”

Gevaş’ta esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Erbakan, daha sonra Çaldıran ilçesine geçti.

 

Kaynak: HABER GÜRPINAR-CEBRAİL TEMUR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.