Başakşehir’de İETT otobüsü rampada devrildi: Yaralı yolcular hastaneye sevk edildi!

Son dakika haberi… Başakşehir Güvercintepe’de İETT otobüsü rampada devrilmesi sonucu biri çocuk 7 kişi yaralandı.

Başakşehir’de İETT otobüsü rampada devrildi: Yaralı yolcular hastaneye sevk edildi!
Yayınlama:
A+
A-

“SON DAKİKA HABERİ: Güvercintepe Mahallesi Yeşilyurt Sokak’ta seyir halindeki İETT otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu geri geri giderek bir sitenin duvarı ve elektrik direğine çarptıktan sonra devrildi.

YARALI YOLCULAR HASTANEYE SEVK EDİLDİ 

Kazada, otobüsteki biri çocuk 7 kişi yaralandı.

Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan 3’ü ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Ekiplerin otobüsü kaldırma çalışması sürüyor.

Öte yandan kaza anı çevredeki güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde, sokaktan aşağıya doğru geri geri hareket eden İETT otobüsünün kontrolden çıkarak bir sitenin duvarına çarpıp elektrik diğerini devirmesi, sonra karşı kaldırımı aşıp toprak zemine devrilmesi yer alıyor.

BAŞKAN KARTOĞLU’NDAN İBB YÖNETİMİNE ÇAĞRI

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, sosyal medya hesabından İBB’ye çağrıda bulundu.

Kartoğlu, “Güvercintepe mahallemizde meydana gelen kazadan etkilenen tüm komşularımıza geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun. Her yere metro, her yerde metro hedefinden sapan İBB yönetiminin İstanbulluyu her yerde arıza, her yerde kaza gerçeğiyle tanıştırdığına üzülerek şahitlik ediyoruz. Ulaşım konusundaki tüm çağrılara kapı duvar olan İBB yönetimini gerekli tedbirleri almaya davet ediyorum.” dedi.

Kaynak : İHA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.