Bakan Fidan’ın 29 Ekim mesajında adil dünya vurgusu: Kararlı adımlarımız sürecek

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajında “Türkiye olarak daha adil bir dünya için cesur ve kararlı adımlar atmayı sürdüreceğiz.” ifadesini kullandı.

Bakan Fidan’ın 29 Ekim mesajında adil dünya vurgusu: Kararlı adımlarımız sürecek
Yayınlama: 29.10.2023
A+
A-

Bakan Fidan, X sosyal medya platformunda yaptığı paylaşımda, Cumhuriyet Bayramını kutlayarak “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’imizin, 100. yılında, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde daha da yükseğe taşınmasına tanıklık etmenin gururunu yaşıyoruz.” değerlendirmesini yaptı.

“DAHA ADİL BİR DÜNYA İÇİN KARARLI ADIMLAR ATMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

Türkiye’nin sahip olduğu imkan ve kabiliyetlerden gücünü alan milli dış politikası ile barışın, sağduyunun, hakkaniyetin ve güvenin sembolü Türkiye olarak daha adil dünya için cesur ve kararlı adımlar atmayı sürdüreceklerini belirten Fidan, şunları kaydetti:

“Milletimizin bayramını en içten duygularımla tebrik ediyor, Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlanan İstiklal Harbi’mizin tüm kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum.”

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun !

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimizin 100. yılında, Cumhurbaşkanımız @RTErdogan’ın liderliğinde daha da yükseğe taşınmasına tanıklık etmenin gururunu yaşıyoruz.

Ülkemizin sahip olduğu imkan ve kabiliyetlerden gücünü alan…

— Hakan Fidan (@HakanFidan) October 29, 2023

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.