Atatürk fotoğrafıyla yaptığı hareket infiale neden olmuştu! Gözaltına alındı…

Bir lisede çekildiği iddia edilen görüntülerde, bir öğrenci elindeki Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ait fotoğrafla uygunsuz hareketlerde bulundu. Görüntüler infial yarattı. İstanbul Valiliği şahsın gözaltına alındığını duyurdu.

Atatürk fotoğrafıyla yaptığı hareket infiale neden olmuştu! Gözaltına alındı…
Yayınlama: 20.09.2023
A+
A-

Bir lisede kayda alındığı iddia edilen görüntülerde, bir öğrenci elindeki Atatürk fotoğrafıyla uygunsuz hareketler sergiledi. Gencin o anlarına tepki yağdı.

ATATÜRK FOTOĞRAFIYLA UYGUNSUZ HAREKETLER YAPTI

Türkiye’de bir lisede çekildiği öne sürülen görüntüler infial yarattı. Görüntülerde bir lise öğrencisinin elindeki ulu önder Atatürk fotoğrafıyla uygunsuz hareketlerde bulunduğu görüldü.

GÖRÜNTÜLERE TEPKİ YAĞDI

Görüntülerde lise öğrencisinin uzun süre güldüğü anlar yer aldı. Sosyal medya kullanıcıları görüntülere sert tepki gösterdi.

Sosyal medya mecralarında paylaşılan görüntüler ile ilgili basın açıklaması…https://t.co/a6nuPHCpWp

pic.twitter.com/SZ61QgbQr5

— TC İstanbul Valiliği (@TC_istanbul) September 20, 2023

VALİLİK:ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Valilikten yapılan açıklamada “20.09.2023 günü sosyal medya mecralarında paylaşılan görüntülerde bir şahsın Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafına yönelik müstehcen hareketler sergilediği görülmüş, şahısla ilgili kimlik tespiti yapılmıştır. Bahse konu eylemi gerçekleştiren A.E.S (17) yakalanarak gözaltına alınmış olup, olayla ilgili adli ve idari süreç başlatılmıştır.” denildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.