Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Kuşan, İpekyolu Belediye Başkanına seslendi

İpekyolu Belediyesi 185 işçinin iş akdini fes etmesine bir tepkide Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan’dan geldi.

Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Kuşan, İpekyolu Belediye Başkanına seslendi
VAN
Yayınlama: 04.05.2024
A+
A-

Van’ın İpekyolu Belediyesi tarafından 185 Belediye işçisinin görevine son verilmesine işçiler ile sendikaların ardından bir tepkide Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan’dan geldi. Kuşan, sosyal medya hesabında İpekyolu Belediye Başkanına seslendi.
Kuşan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Birileri Van’ın öz evlatlarına sahip çıkmak adına elini taşın altına koymuş ve bu memleketin gariban, fakir ailelerine yardımcı olmak için işe almış. Kendisi de bu ekmeğe vesile olduğu için çok sevinmiş ve sevindirmiş. Babası da öyleymiş, oda birçok kişiyi ekmek sahibi etmiş. Bu işe alımlarında kimsenin fikrine ırkına düşüncesine ideolojisine bakmadan, fakir ve ihtiyaç sahibi olduğuna inandıktan sonra işe almış. Allah’tan habersiz olanlar, yiğitlikten nasibini almamış olanlar, bir zavallı, korkak onursuz bir şekilde fake hesaplar açarak iftira atmaya başlamış, Yok para karşılığında, yok zengin olanları işe almışlar vs. gibi iftiralar. Durumu iyi olan bir iki kişi işe alınmışsa bile, bunlarında kendilerine göre sorunları sıkıntıları olduğu için girmişler. Fake hesaplar üzerinde kimse yorum yapmasın ve sayfamda durmasınlar, çünkü onlar kendilerine bile saygısı olmayan zavallı yaratıklardır. Kendi kimliğinizle dilediğiniz kadar eleştiri yapabilirsiniz, buna saygım olur ama onursuzların yazmasına asla müsaademizde yok tahammülümüzde yok, onlar önce kendilerine ve ailelerine saygı duymasını öğrensinler. Bir seçim oldu, sonucunda DEM kazandı, gelir gelmez ne hizmet ederim, Van için ne katkı sağlayabilirim diye düşüneceklerine yalan yanlış borçların olduğunu, bel altı vurmalar, iftira atmalar ve maalesef ekmeğe ihtiyacı olanları işten atmak oldu. Madem işçi fazlalığı var, madem ödemelerde sıkıntı yaşayacaksınız. O halde neden iki eleman daha işe aldınız? Bu insanların gözyaşları, bedduaları asla sizi rahat bırakmayacak, bir kabus gibi gözlerinizin önünde olacaklar varsa vicdanınız sürekli huzursuz olacak. Bu işçiler son 20 günde, bir hafta içinde işe alınmamışlar, en erken giren 5 ay önce işe girmiş. Yani Aralık ayından sonra işe alım olmamış. Varsa içlerinde bankamatik memuru atın işte, Varsa para karşılığında işe giren atın işte. Ama iftira atarak insanları belden aşağı vurarak vicdanlarınızı rahatlatamazsınız. DEM Parti Başkanlarına söylüyorum. Yarın her şey bittiğinde bu memlekette yürüyecek yüzünüz kalmayacak. Çünkü o işçilerin bakışı sizi kahredecek. Dediğimiz gibi Aslı Aslına, Nesli Nesline” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.