Abdullah Tayyip Olçok Futbol Turnuvası sona erdi

Abdullah Tayyip Olçok Futbol Turnuvası sona erdi
Yayınlama: 12.08.2023
A+
A-

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, 15 Temmuz Şehidi Abdullah Tayyip Olçok futbol turnuvasına katılan sporculara madalyalarını verdi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığınca, 15 Temmuz Şehidi Abdullah Tayyip Olçok anısına 8-11 Ağustos tarihleri arasında Vali Ahmet Cemil Serhadlı Spor Tesisinde düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. Turnuvada, 36 takım ve 720 sporcu mücadele etti. 132 müsabakanın oynandığı turnuvada tüm sporcular ve antrenörlere madalya ve katılım belgesi verildi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, ödül töreninde yaptığı konuşmada, iyi bir nesil yetiştirmek istediklerini söyledi. İyi bir neslin yetişmesi için sporun çok önemli olduğunu belirten Çiftçi, sağlam kafa sağlam vücutta bulunur anlayışıyla her gence dokunmak istediklerini ifade etti.

Konuşmanın ardından Genel Sekreter Çiftçi, Genel Sekreter Yardımcısı Veysel Kızılay ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ömer Buğday katılan tüm sporculara madalya taktı, dereceye giren takımlara da kupaları verildi.

Abdullah Tayyip Olçok Futbol Turnuvası sona erdi

*İHA*

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.