Yeniden Refah Van İl başkanlığından DEVA Partisine ziyaret

Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanlığı Deva Partisi Van İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik yapılan çalışmalar ele alındı.

Yeniden Refah Van İl başkanlığından DEVA Partisine ziyaret
Yayınlama: 08.02.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Abdullah Sadıksoy, İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici ve Muradiye Belediye Başkan Adayı Nezir Güler, beraberindekilerle DEVA Partisi Van İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Belediye başkan adayları ve beraberindeki heyet Deva Partisi Van İl Başkanı Av. Erkan İrven tarafından karşılandı.
Siyasi parti temsilcileri ve belediye başkan adaylarının DEVA Partisi Van İl Başkanı Av. Erkan İrven’e ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Yeniden Refah Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Abdullah Sadıksoy, İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici ve Muradiye Belediye Başkan Adayı Nezir Güler, beraberindeki heyetle birlikte DEVA Partisi Van İl Başkanı Av. Erkan İrven’i ziyaret etti.

“VAN’A DEVA OLMAK İSTİYORUZ”
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Van İl Başkanı Av. Erkan İrven, “Parti olarak kentteki çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. 31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri kapsamında yönetimimizle her zaman sahadayız. DEVA Partisi Van İl Başkanlığı olarak bu seçimden iyi bir sonuçla çıkacağımıza inanıyoruz. Bu minvalde çalışmalar yapıyoruz. Deneyimli, tecrübeli ve özünde iyi insanlarla Van’a DEVA olmak istiyoruz. Tabi bu süreçte partimize ziyaretler de devam ediyor. Bu kapsamda partimizi ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Abdullah Sadıksoy, İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, Muradiye Belediye Başkan Adayı Nezir Güler ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum. Ziyarette Van’ın sorunlarıyla ilgili geniş kapsamlı konuşma fırsatı bulduk. Yine yaklaşan yerel seçimlerle ilgili istişarelerde bulunduk. Tekrar heyetleriyle birlikte bizleri ziyaret ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bülten

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.