Van’da araçlar kaldırıma park edilince yayalar yolda yürüyor

Van’da yayalar için yapılan kaldırımda yayalar değil adeta araçlar yürüyor. Van’ın bazı noktalarında araçlarını park edecek yer bulamayan sürücüler, kaldırıma park edince vatandaşlar yolda yürümek zorunda kalıyor. Kazalara davetiye çıkaran bu durumdan hem esnaflar hem de vatandaşlar şikayetçi.

Van’da araçlar kaldırıma park edilince yayalar yolda yürüyor
VAN
Yayınlama: 12.01.2024
A+
A-

Dükkanının önüne park edilen araçlardan dolayı sıkıntı yaşadıklarını belirten esnaf Sinan Özdemir, “Buraya park edilen araçlar bizi esnaf olarak çok rahatsız ediyor. Kapımızın önünü kapatıyorlar. Toptancılar geldiklerinde mal indiremiyorlar. Parkomatlara para verdikleri için herhangi bir uyarı yapamıyoruz. Söylediğimiz zaman biz park parası verdik diyorlar. Bu duruma bian önce bir çare bulunması gerekiyor. Bu araçların otoparka çekilmesi gerekiyor ben bir esnaf olarak bu durumdan şikayetçiyim” dedi.


Esnaf Mustafa Şayak’ta; “Malzeme indiremiyoruz dükkanımıza toptancılar gelince mağdur oluyorlar. Bu konuda şikayetçiyiz. Belediyenin bu duruma çözüm bulması gerekiyor. Böyle yerlerde park olmamalı. Baksanıza insanların yürüyecekleri yol dahi yok. Heryeri işgal etmişler” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.