Vanspor, 2 yeni ismi kadrosuna kattı

Vanspor’da yeni sezon transfer çalışmaları sürüyor. Kırmızı siyahlı ekip yeni sezonda kadrosuna 2 isim daha ekledi. 2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, kadrosuna forvet oyuncusu Harun Kavaklıdere ve Ahmet Eren’i dahil etti.

Vanspor, 2 yeni ismi kadrosuna kattı
VAN
Yayınlama: 11.07.2024
A+
A-

Vanspor Futbol Kulübü konuyla alakalı sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Yapılan paylaşımda, “Kulübümüz 2024-2025 sezonu planlaması kapsamında; geçtiğimiz sezon takımımızın formasını giyen başarılı futbolcular Harun Kavaklıdere ve Ahmet Eren ile yeniden anlaşma sağlamıştır. Yeni sezonda futbolcularımıza başarılar diler, camiamız için hayırlı olmasını dileriz” ifadelerini kullandı.


Harun Kavaklıdere kimdir?
Futbola Turgutlu Altyapısı’nda başlayan Harun Kavaklıdere 1998 yılında Manisa’da dünyaya. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi Bodrumspor ile profesyonel futbol hayatına adım atan Kavaklıdere, 12 Bingölspor, Antalyaspor, Bodrumspor, Menemenspor, Karacabey Belediyespor ve Serik Belediyespor takımlarında yer aldı.
Kariyeri boyunca 161 resmi maça çıkan Kavaklıdere, 39 gol atıp, 8 asist katkısında bulunurken, bu periyotta 19 sarı kart gördü. Sahada, 10 bin 223 dakika süre almayı başardı.
Önceki dönemde Serik Belediyespor forması giyen ve 28 maçta görev alan Harun Kavaklıdere, 10 gol atıp, 5 asist katkısında bulunurken, 5 sarı kart gördü. Harun Kavaklıdere önceki sezon bin 799 dakika sahada kaldı.


Ahmet Eren Kimdir?
Ahmet Eren 13 Ocak 1997 yılında Trabzon’da dünyaya gelmiştir. Orta saha mevkiinde oynayan Ahmet Eren futbola Trabzonspor altyapısında başladı. Kısa sürede başarılı bir performans sergileyerek Trabzonspor A takımında kadroya alındı.
Ahmet Eren, Erdoğdu Anadolu Lisesi ile Dünya şampiyonluğu yaşadı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.