Vanlılar “Büyük Gazze Yürüyüşü”ne davet edildi

Van Filistin'e Destek Platformu tarafından 26 Mayıs 2024 Pazar günü Elazığ'da düzenlenecek olan “Büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingi” programına vanlılar davet edildi. katil israilin Filistin’e yönelik...

Vanlılar “Büyük Gazze Yürüyüşü”ne davet edildi
VAN
Yayınlama: 23.05.2024
A+
A-

Van Filistin’e Destek Platformu tarafından 26 Mayıs 2024 Pazar günü Elazığ’da düzenlenecek olan “Büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingi” programına vanlılar davet edildi.

katil israilin Filistin’e yönelik devam eden soykırım ve saldırıları dünya ve ülke genelinde çeşitli etkinliklerle protesto ediliyor.  bu kapsamda; Adıyaman, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Gaziantep, Malatya, Mardin, Muş, Siirt ve Van illerinden gelecek vatandaşlar Elazığ’da bullluşup miting yapacak.

Van Filistin’e Destek Platformu tarafından yapılan açıklamada, “26 Mayıs 2024 Pazar günü bölge illeri olarak Elazığ’da Filistin ve Gazze için bir araya geliyoruz. Van’dan protesto programına katılacaklar 26 Mayıs 2024 tarihinde Yukarı Nurşin Camisi önünde saat 08.00 bir araya gelecek. Ayrıntılı bilgiye vansdi.org.tr web sitesinde ulaşabilirsiniz” ifadeleri kullanıldı.

 

 

 

Kaynak: HABER GÜRPINAR-CEBRAİL TEMUR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.